The Rock nije uvek bio snagator: ovako je Dvejn Džonson izgledao sa 15 godina

Autor:

24.07.2021 16:35

Foto:

Foto:

Dvejn Džonson u mladosti nije bio ni nalik snagatoru i opasnom momku kakvim ga danas poznajemo i obožavamo.



Glumac Dvejn Džonson (49) koga većina poznaje kao The Rock danas važi za jednog od najjačih muškaraca na sceni, međutim nije uvek bilo tako. Naime, The Rock na svom Instagram profilu pre nekog vremena sa obožavaocima je podelio fotografiju na kojoj navodno ima 15 godina, a iako nije bio ni blizu snagatora kakvim ga poznajemo danas, njegova genetika još tada je obećavala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

- Sećanje na to posebno vreme kada sam bio klinac od 15 godina i imao jedva 90 kilograma, jezive brkove i bio primoran da napustim Havaje kako bi živeo u Nešvilu. Tu sam se našao u novoj srednjoj školi i svi (učenici i profesori) tretirali su me kao da imam kugu i držali se podalje od mene ubeđeni da sam policajac na tajnom zadatku - napisao je glumac uz fotografiju.

Pročitajte i Kad Dvejn Džonson i Sofija Vergara spasavaju Čikago (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Mnogo puta do sada, Dvejn je isticao da je njegov put do slave bio izuzetno težak, te koliko je ponosan na sve što je prošao kako bi stigao ovde gde je sada. Ovom fotografijom takođe je hteo da motiviše sve, te pokaže da se naporan rad i te kako isplati, čak i ako rezultate ne vidimo istog trenutka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading