Elena je prošlost: zaljubljeni pogled Jugoslava Karića govori više od hiljadu reči

Autor:

23.07.2021 22:45

Foto:

Foto:

Devojka Jugoslava Karića prava je misterija, međutim sudeći po fotografijama koje Karić objavljuje sa svojom novom devojkom, deluje da je Elena potpuno pala u zaborav.



Jugoslav Karić od rastanka sa Elenom nije bio toliko aktivan na društvenim mrežama, te su mnogi pomislili da Karić pati za bivšom izabranicom, međutim istina je malo drugačija. Jugoslav odlučio je da se skloni od javnosti, te je otputovao u Crnu Goru, odakle je objavio fotku sa novom devojkom, a njegov zaljubljeni pogled, te osmeh očigledan su dokaz da je Elena za njega prošlost.

Naime, Jugoslav je objavio fotografiju na kojoj se drži za ruku sa devojkom koja je okrenuta leđima kameri, dok se njegov zaljubljeni pogled, usmeren ka njoj, nazire iza tamnih naočara koje nosi. Osmeh sa lica nije skidao, a čini se da mu je sve potaman.

Pročitajte i Konačno stavili tačku na brak, Elena i Jugoslav Karić potpisali papire za razvod?

Instagram

 

- Divlja lepota - napisao je on u opisu fotke.

Indentitet njegove devojke još uvek nije poznat javnosti, a svojevremeno spekulisalo se da je njegova nova izabranica Barbara Ljiljak, međutim Jugoslav se povodom ovih navoda nije oglašavao.

Po svemu sudeći, Karić je odlučio da svoje pojavljivanje u javnosti svede na minimum, te da se potpuno posveti novoj ljubavi i uživanju u istoj.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading