Uspomene

Vuk Kostić podelio fotku staru šest decenija: uspomene na veliko prijateljstvo

Autor:

23.07.2021 19:15

Foto:

Foto:

Vuk Kostić podelio je fotku staru šest decenija na kojoj se nalaze njegov otac Mihajlo Kostić i njegov veliki prijatelj Miša Janketić



Popularni glumac Vuk Kostić (41) na svom Instagram profilu podelio je fotografiju koja je oduševila njegove kolege i obožavaoce, a na kojoj poziraju njegov otac Mihajlo i veliki porodični prijatelj Miša Janketić. Neobjavljena fotografija koju je Vuk podelio na svom Instagramu izazvala je lavinu emocija, te probudila uspomene na neverovatni talenat dvojice glumaca koji su, nažalost, preminuli.

Pročitajte i On je zlo - Vuk Kostić otkrio ko je najgori partner na sceni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

- Pljaka i Miša... Kostić i Janketić. A mi ćemo biti još bolji prijatelji, jer smo mnogo gori ljudi - napisao je glumac u opisu fotke. Među prvima istu je komentarisao naslednik Miše Janketića, Marko, koji je poručio sledeće:

- Brat moj - čime je jasno pokazao kakav odnos neguje sa Kostićem.

Otac Vuka Kostića preminuo je davne 2001. godine, a domaća javnost pamti ga ulogom u 'Letovi koji se pamte', te 'Četvrti suputnik' i 'Groznica ljubavi'. Mihajlo je, baš kao i Vuk bio izuzetno dominantan na sceni, svojim talentom i harizmom oduševljavao je stariju publiku, koja sasvim sigurno i danas pamte čuvena ostvarenja u kojima je glumac ostavio svoj pečat.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading