Može i ovako: Kristina Kovač se ofarbala (Foto)

Autor:

23.07.2021 11:16

Foto:

Foto:

"Sada Srbija napokon može da odahne, Kristina Kovač se ofarbala", napisala je pevačica na Instagramu i pokazala frizuru.



Nako što je objavila fotografiju sa letovanja koja nije ispunila "standarde lepote" mnogih ovdašnjih medija, Kristina Kovač rešila je da pokrene akciju #PrirodnaŽena, odnosno da pozove sve žene iz regiona da se udruže u borbi za "slobodu i pravo da budu baš onakve kakve jesu" i postave na svojim profilima "fotografije u opuštenom izdanju", sa heštegom #PrirodnaŽena, #NaturalWoman, #VolimPrirodnuŽenu. 

Na taj način, pevačica koja poslednje dve godine živi u Švedskoj, rešila je da stavi tačku na "upornu i besramnu medijsku objektivizaciju žena i devojaka, koja preti da potpuno degradira ne samo poziciju žene u današnjem društvu, već i celo društvo", kako je objasnila. 


 

Kampanju je podržao ogroman broj žena iz regiona, a za samo jedan dan društvene mreže bile su preplavljene slikama "prirodnih žena", tako da slobodno možemo reći da je pevačica pokrenula revoluciju. 

Pročitajte i Ujedinila Srbiju - Kristina Kovač dobila ogromnu podršku u svojoj akciji Prirodna žena

Nakon što se letovanje na koje je išla sa ćerkom završilo, pevačica je krenula za Stokholm, sa manjim stanicama u Beču i Berlinu, o čemu je informisala prijatelje na instagramu. A ono o čemu ih je još obavestila jeste i to da se ofarbala. 

-Umemo i ovako, jer mi radimo kako nam se sviđa danas, kad god to danas bilo. Plan je bio da me moj priučeni frizer @thebrakus ofarba kad stignem u Stokholm ali morala sam ovo da učinim što pre, jer je dobrobit moje nacije bila u pitanju. Sada Srbija napokon može da odahne. Kristina Kovač se ofarbala, napisala je duhovit opis pored slike, još jednom želeći da istakne da kao slobodna, #PrirodnaŽena može da radi šta želi i kad želi sa svojim telom. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading