Nataša Bekvalac najzad priznala: dodiri i pažnja

Autor:

19.07.2021 20:00

Foto:

Foto:

Dečko Nataše Bekvalac jedna je od najpoželjnijih titula, a svojom poslednjom objavom na Instagramu izazvala je pravu pometnju.



Popularna pevačica Nataša Bekvalac od svog prvog pojavljivanja na sceni oduševljavala je publiku neverovatnim izgledom i nesvakidašnjom harizmom. Dečko Nataše Bekvalac titula je koju bi kraj svog imena hteli mnogi pripadnici snažnijeg pola, međutim za sada nije poznato da li pevačicino srce pripada nekom.

Ipak, poslednjom objavom na Instagram storiju Nataša je izazvala pravu pometnju, a sve zbog dobro poznate numere koja se čuje u pozadini.

- Sanjam replay i dodir na loop. Da setim se, smejem se, drhtim ko prut - glasi deo pesme koji je Nataša podelila uz video snimak, kojim je još jednom pokazala da je svoj izgled dovela do savršenstva. Osim toga, mnogi su postavili pitanje, da li pevačica uživa u pesmi, ili ove reči znače nešto više za nju.

Pročitajte i Drhtim kao prut: Nataša Bekvalac u elementu

Instagram screenshot

 

Povodom brojnih glasina o njenim ljubavnim partnerima, Nataša se nije oglašavala, te za sada ostaje nepoznanica šta se krije iza pomenutog snimka.


 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading