Noge preko glave: Severina doživela nezgodu

Autor: Milica Proševski

19.07.2021 11:46

Foto: Jakov Simović/Gloria

Foto: Jakov Simović/Gloria

Severina Kojić imala je koncert pred srpskom publikom, ali su pored izuzetne energije i vokalnih sposobnosti, prisutni videli i nešto za šta nisu platili kartuSeverina Kojić je sinoć nastupila u Srbiji, a tokom koncerta doživela je nezgodu.

Kao što ume Seve je đuskala na bini, pevala i zabavljala publiku dajući svoj maksimum. Međutim, očigledno da nije baš najbolje upamtila raspored scenskih rekvizita, budući da je u zanosu potpuno previdela da joj je iza leđa veliki zvučnik. 

Pročitajte i Vuče srpske korene? Ovaj domaći glumac je stric Severine Vučković

Jakov Simović

 

Kako se skakućući kretala u nazad, Seve se spotakla i pala na zadnjicu. Naravno, kako drugačije nego smejući se i uz pomoć kolega, ona je ubrzo ustala i nastavila sa koncertom kao pravi profesionalac.

Pročitajte i Tuširanje sa Severinom - Ovo nije dobro za srce

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Njoj je ova situacija bila simpatična, pa se nije mnogo ni trudila da ustane:

- Vredelo je zbog vas 20.000 pod kišobranima - napisala je Severina koja se zahvalila Vrnjačkoj Banji u kojoj je nastupila. 

Komentari. (1)

Loading
Goga

20.07.2021 17:15

Bilo je vridno,reče ona!Pa kako nije,pošto odnese žena 20.000 hiljada evra....Da li je moguće da mi nemamo dovoljno dobre pevače ili u čemu je problem?! Jadni smo mi,kad su nam važniji svi sem nas samih.