Motivacioni trener: Ana Ivanović savetuje kako da dostignemo ciljeve

Autor: Gloria.rs

15.07.2021 16:00

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Ana Ivanović savetuje nas kako da uspešno ostvarimo sve planirane ciljeve.Jedna od naših najboljih teniserki Ana Ivanović (33) važi za jednu od onih javnih ličnosti čija reč se i te kako ceni. Sve što slavna teniserka u penziji kaže predmet je brojnih analiza i razgovora, zbog čega i ne čudi što katkad na svom Instagram profilu sa svojim pratiocima podeli po koji životni savet.

Ovog puta, Ana Ivanović odlučila je da otkrije tajnu formulu za dostizanje ciljeva koje smo postavili u životu. I dok mnogi žele sve i odmah, pogotovo današnja omladina, Ana savetuje strpljenje i istrajnost.

Pročitajte i Ana i Bastijan proslavalju pet godina ljubavi: neobjavljena fotka sa venčanja oduševila sve!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- Kako ostvariti svoje ciljeve? Korak po korak - napisala je ona, te se u nastavku našalila, otkrivši da je stepenice koje se nalaze u pozadini fotke tražila isključivo zbog ovog opisa.

Svoj savet zaključila je poslavši ljubav svima. Objava je za kratko vreme skupila veliki broj 'sviđanja', te komentara podrške, a bilo je i onih koji su konstatovali da bi mogla češće da deli savete, s obzirom na uticaj koji uživa u društvu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading