Iznenađujući obrt

Misterija trudnoće Kejt Midlton konačno otkrivena, evo o čemu se zapravo radi

Autor:

14.07.2021 13:35

Foto:

Foto:

Prinova u porodici Vilijama i Kejt već dugo jedna je od glavnih tema u britanskoj štampi, međutim supružnici se o tome nisu oglašavali.



Skladni par Kejt Midlton i princ Vilijam vrlo često pronađe svoje mesto na naslovnim stranama britanskih tabloida koji konstantno izveštavaju o ponovnoj trudnoći vojvotkinje od Kembridža, a iako se zvanično povodom toga niko nije oglasio, mediji ne posustaju.

Kako bi stao na kraj brojnim glasinama oglasio se Rasel Majers, stručnjak za kraljevsku porodicu, te jedan od urednika 'Daily Maila', koji je svojim nedavnim izlaganjem, kada je otkrio da će vojvoda i vojvotkinja od Kembridža uskoro objaviti uzbudljive vesti podgrejao glasine, te uzburkao tamošnju javnost.

Prvobitno, njegova najava odmah je povezana sa navodnom trudnoćom, iako o istoj nije bilo govora. Naime, 'velike vesti' predstavljao je novi projekat Kejt Midlton, koji je čuvan u strogoj tajnosti do poslednjeg dana. Ipak, nakon što je postalo jasno da nije reč o trudnoći, Rasel je otkrio da Kejt i Vilijam ne planiraju više dece.

- Moram da se izvinim svima koji su moju poruku pogrešno protumačili. Shvatio sam šta sam uradio tek kada me je supruga pitala da li je Kejt ponovo trudna. Meni to nije palo na pamet - počeo je svoje izlaganje u podkastu Save the Queen.

Pročitajte i Kejt Midlton spremna da pruži ruku pomirenja: jedva čekam da je sretnem!

Rasel veruje da je kraljevski par stavio tačku na dalje proširenje porodice. 

- Imaju troje i više ih neće imati. Osim ako im se ne dogodi nezgoda. Mislim da su ovako kompletni - zaključio je on, a njegove reči demantovale su brojna nagađanja koja smo mogli da čitamo nedavno o navodnoj trudnoći.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading