Izuzetna veza: Tilda Svinton i mladi Timoti Šalame

Autor:

13.07.2021 20:29

Foto:

Foto:

Kanski filmski festival poznat je po svojim beskrajno dugim ovacijama za, podrazumeva se, dobre filmove. Zbijanje šala tokom beskonačnih aplauza na svoj i tuđ račun već postaje tradicija, a dovitljivost se nagrađuje, pa ne baš Zlatnom palmom, ali svakako medijskom pažnjom i simpatijama



Dugo očekivani film Vesa Andersona "Francuska depeša" sa neverovatnom glumačkom ekipom sinoć je premijerno prikazan na festivalu, a pošto se publici dopao, nagrađen je devetominutnim aplauzom.

Sasvim dovoljno vremena za glumicu Tildu Svinton da svog mlađeg kolegu, od koga se, inače, nije razdvajala celo veče, učini glavnom zvezdom šale.

Pročitajte i Festival u Kanu - poslastica za modne sladokusce!

Foto: Kate Green/Getty Images

 

Na radost mnogih tviteraša, osvanuo je video na kojem se vidi kako Tilda, pretvarajući se da želi da mu čestita, tapše po ramenima Timotija Šalamea, a potom ga suptilno pomera kako bi leđima bio okrenut ka kameri. U tom trenutku vidimo da mu je, tapšući ga, zapravo zalepila papir sa svojim imenom na leđa, aludirajući ujedno na film koji je mladog glumca proslavio i predstavio široj publici "Call me by your name".

Pročitajte i Život (ne) mora da bude komplikovan - Glumica Tilda Svinton sa partnerom i dečkom pod istim krovom

Šalu na stranu, kada se ovaj par pojavio na crvenom tepihu, niko nije ostao ravnodušan. Kako zbog njihovih autfita, tako i zbog naklonosti i topline koju su ukazivali jedno drugom.

Pročitajte i Mračna strana kralja američke komedije

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

 

Dvojac nije želeo da se uklopi u "kanski stil" oblačenja, koji podrazumeva glamur u najklasičnijem smislu, te su njihove odevne kombinacije potpuno odudarale, a zajedno činile neverovatno skladnu celinu.

Pročitajte i Starenje sa stilom - Endi Makdauel oduševila sve u Kanu

Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Kering

 

Inače, sjajnu glumačku postavu "Francuske depeše", pored Tilde i Timotija, čine i Bil Marej, Frensis Mekdormand, Benisio del Toro, Džefri Rajt i mnogi drugi vrhunski glumci.

Photo by Kate Green/Getty Image

 

Komentari. (0)

Loading