Zabava do jutra: u kakvoj su vezi Milena Radulović i Marko Jarić?

Autor: Gloria.rs

13.07.2021 15:00

Foto: Ataimages/Gettyimages

Milena Radulović i Marko Jarić uživali su u zajedničkom društvu, odličnoj atmosferi i provodu do zore.Zavese se polako spuštaju na nedavno završeni festival u Novom Sadu, a s obzirom da je prvi koji je uspešno održan nakon pandemije virusa korona, svi su brže bolje pohrlili kako bi nadoknadili prethodnih nešto više od godinu dana koje smo proveli u karantinu.

Poznati nisu bili izuzetak, te je veliki broj istih našao svoje mesto na plesnom podijumu 'Exita', a svakodevno smo bili svedoci interesantnih fotografija koje su se pojavljivale na društvenoj mreži Instagram. Jednu takvu objavila je i Milena Radulović, mlada glumica odlučila je da poseban trenutak ovekoveči grupnom fotografijom na kojoj su se našli Marko Jarić, Aleksandar Radojičić, Mia Bjelogrlić, Dunja Radičević i Viktor.

Pročitajte i Velika pobeda Milene Radulović: Potvrđena optužnica

Fotka je za kratko vreme skupila veliki broj 'sviđanja', a među prvima istu je prokomentarisao Marko Jarić sa čak tri emotikona srca. Nema sumnje da se ekipa sjajno provela, a njihovi osmesi na fotografijama koje su objavljivane govore tome u prilog.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading