Damiano David novom fotografijom izazvao oprečna mišljenja: da li je preterao?

Autor:

10.07.2021 14:00

Foto:

Foto:

Damiano David iznenadio je javnost poslednjom fotografijom koja se pojavila na zvaničnom nalogu grupe Maneskin, čiji je on frontmen.



Ekscentrični Damiano David, koji je sa svojom grupom Maneskin odneo pobedu na ovogodišnjem takmičenju Evrovizija svakim potezom iznenadi svetsku javnost. Italijan, koji je svojim šarmom i neverovatnom energijom osvojio pripadnice nežnijeg pola širom sveta još jednom je ukrao svu pažnju kada je osvanula fotografija na kojoj pozira u ženskom donjem vešu, mrežastim čarapama i štiklama.

Pročitajte i Počela borba za muzički tron! "Otvori se" počinje veliko finale 64. Evrovizije

Na kontraveznoj fotki Damiano pozira u društvu basistkinje iz benda, Viktorije De Angelis. Slika je za kratko vreme prikupila ogroman broj 'sviđanja', a komentari podrške nizali su se jedan za drugim.

Podsećanja radi, Damiano je poznat kao veliki borac za prava LGBT zajednice, te svakim svojim potezom pokušava da popravi njihov položaj u društvu. Na nedavno završenoj Evroviziji, tokom nastupa Damiano je poljubio svog kolegu iz benda, a i taj potez naišao je na oprečne reakcije javnosti, međutim čini se da popularni pevač ne mari za mišljenje drugih, s obzirom da nastavlja u istom maniru.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading