OVA holivudska zvezde biće deo postave novog ostvarenja Predraga Gage Antonijevića?

Autor:

09.07.2021 22:45

Foto:

Foto:

Gaga Antonijević pregovara sa holivudskom zvezdom, koja bi ako sve protekne kako treba, trebalo da bude deo glumaćke ekipe njegovog novog ostvarenja.



Proslavljeni reditelj Predrag Gaga Antonijević oduševio je domaću javnost informacijom da pregovara sa Šeron Stoun, holivudskom zvezdom koja bi, ako sve protekne kako treba, trebalo da bude deo postave koja će na filmskom platnu odigrati njegovo najnovije ostvarenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE SERBIA (@elleserbia)

- Kristijan Bejl glumiće u mom filmu 'Janjičar'. Sa Šeron Stoun smo još uvek u pregovorima, ali verujem da će i ona igrati u filmu - otkrio je Gaga u emisiji 'Kec na jedanaest', te detaljnije opisao seriju na kojoj trenutno radi.

- Serija 'Pevačica' je vrlo zanimljiva i potpuno drugačija od svega što je publika do sada gledala - zagonetan je bio reditelj.

S obzirom na činjenicu da je najavljena i serija na temu filma 'Dara iz Jasenovca' koji je izazvao burne reakcije širom regiona, Gaga je objasnio i u kom pravcu će se razvijati radnja pomenute serije.

- U seriji ćemo gledati veći deo filma, scene koje nisu ušlle u finalnu verziju, ali biće snimljene i dodatne scene - ispričao je Predrag Gaga Antonijević u 'Novom jutru', te dodao:

Pročitajte i Tragična priča Dare iz Jasenovca gubi u trci za Oskara, kome smeta istina?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE SERBIA (@elleserbia)

- Prva epizoda počinje kada se fašizam ponovo manifestovao u Hrvatskoj, tačnije dan i noć kada, posle 50 godina Dara dolazi da vidi Buda koji misli da je Hrvat i čiji sin misli da je Hrvat i ide da pali srpske kuće i radnje - zaključio je Predrag.

Nema sumnje da nas u narednom periodu očekuje izuzetno bogata ponuda domaćih filmova i serija, a da li će čuvena Šeron Stoun prihvatiti ulogu koju joj je Gaga namenio ostaje nam da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading