Prst u oko: Nina Seničar će pamtiti ovaj poljubac

Autor: Gloria.rs

07.07.2021 20:15

Foto: profimedia

Ćerka Nine Seničar dala je potpuno drugu notu životu atraktivne voditeljke, te zaista blista u ulozi majkeJedna od najatraktivnijih Srpkinja, manekenka i voditeljka Nina Seničar svoj privatni život trudi se da drži pod velom misterije, te vrlo retko o istom priča. Jednom prilikom rekla je da smatra da je naše društvo generalno prezasićeno detaljima iz života drugih ljudi, zbog čega je svoju trudnoću vešto krila od medija, koji su bili šokirani informacijom da je na svet donela devojčicu Noru Grejs.

Dolazak naslednice njenom životu dao je potpuno drugačiju notu, a koliko uživa u ulozi majke primetno je na svakoj fotografiji koju objavi na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte i Kriza u braku Nine Seničar? Manekenka još uvek ne planira povratak u Ameriku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Poslednjom fotkom Nina je oduševila svoje pratioce, podelivši intiman momenat sa svojom ćerkicom. Naime, oduševljena majka zahtevala je od naslednice poljubac, a umesto toga dobila je prst u oko!

Interesantnu situaciju voditeljka je podelila sa svojim pratiocima, a oni su s velikim oduševljenjem komentarisali ovaj nesvakidašnji 'incident'.
 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading