OVAJ momak konačno je izmamio osmeh na lice ćerke Isidore Bjelice

Autor:

05.07.2021 21:35

Foto:

Foto:

Ćerka Isidore Bjelice, Vila Pajkić potpuno se slomila nakon tragične smrti majke, međutim čini se da su bolja vremena konačno stigla, a osmeh je ponovo tu.



Vila Pajkić, naslednica čuvene spisateljice Isidore Bjelice, koja je nakon duge i iscrpljujuće borbe s podmuklom bolešću preminula, vrlo teško je podnela tužne vesti. Vrlo često prisećala se svoje majke, a njene emotivne objave i opisi na društvenoj mreži Instagram rastužili bi i one najjače.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vilapajkic

Ipak, čini se da se Vila uspešno izborila sa bolom i činjenicom da je njena majka sada na nekom boljem mestu. Poslednje fotografije koje je objavila na Instagramu ukazuju upravo na to, međutim domaći mediji naveli su i da je razlog njenog blistavog osmeha zapravo misteriozni momak.

Pročitajte i Slava bez Isidore - Atmosfera u domu Pajkića bez nje nije ista

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vilapajkic

Poznato je da je povezanost majke i ćerke nešto posebno, međutim jedna od poslednjih želja Isidore Bjelice bila je i da Vila ne dozvoli da je njena smrt sputa u ispunjenju snova. Ponosna majka zahtevala je od naslednice da nastavi da prati svoj osećaj, da se posveti predavanjima na umetničkom fakultetu, ali i da ne gubi veru u ljubav.

Pročitajte i Sećanje na Isidoru Bjelicu živi - Lav Pajkić emotivnom porukom obeležio rođendan majke!

I tako i bi, iako suočena s velikim bolom Vila je uspela da ispuni majčinu poslednju želju u potpunosti, a nedavna fotografija koju je objavila na Instagramu s atraktivnim crnokosim mladićem pokazala je da je i poslednju stavku dogovora s majkom mlada Vila uspešno ispunila.


 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading