Trudna na pragu pete decenije, Bojana Ordinačev: Ne postoji pravo vreme za roditeljstvo!

Autor:

03.07.2021 21:50

Foto:

Foto:

Glumica Bojana Ordinačev otkrila je da je trudna na pragu pete decenije, sa partnerom s kojim je dugo u skladnoj emotivnoj vezi



Glumica Bojana Ordinačev (40) na neobičan način otkrila je da je u drugom stanju. Trudnoću na pragu pete decenije skrivala je od javnosti, i to uspešno, a srećnu vest objavila je na svom instagram profilu, podelivši sa brojnim pratiocima fotografiju na kojoj se vidi njen zaobljeni stomačić.

Pročitajte i Bojana Ordinačev i Zoran Pajić, bez griže savesti - Prepuštanje krkanlucima od Svetog Nikole do Srpske nove godine

Jelena Jovanov/Gloria

 

Na toj slici, koja je nastala pored mora, zvezda serije “Istine i laži” drži se za stomak i gleda u daljinu. Ispred morskog plavetnila, u prvom planu je njena figura u jednodelnom crveno-belom kupaćem kostimu, na osnovu čega se može zaključiti da je u poodmakloj trudnoći.

Nakon ove objave, usledile su čestitke njenih pratilaca, ali i mnogobrojnih kolega sa kojima je do sada radila, koji su Bojani poželeli da uspešno iznese trudnoću.

Rođena Novosađanska nije želela da komentariše lepe vesti za domaće medije. I ranije, kada bi je novinari upitali o privatnom životu, ona nije iznosila detalje.

Pročitajte i Bojana Ordinačev - Stara ljubav zaborava nema

U pravo vreme

Međutim, nedavno jeste iznela svoj stav o majčinstvu.

- Ne postoji pravo vreme za roditeljstvo, najlepše je kada i muškarac i žena to dožive onda kada žele, bilo da imaju 19, 27 ili 45 godina. To su suviše lične stvari da bi se od nekoga očekivalo da ih uradi “tad i tad”. Oduvek sam znala da će mi se to dogoditi onda kada mi to moje biće bude reklo, kada osetim da je došlo vreme - rekla je Bojana, koja je već skoro deceniju u skladnoj emotivnoj vezi sa partnerom, kog krije od javnosti, sa kojim živi zajedno, ali se još nisu odlučili na brak.

Komentari. (0)

Loading