Čudesna priča Lee Davogić: Otkrila sam svoje želje pravim ljudima i život mi se preko noći promenio!

Autor:

03.07.2021 15:10

Foto:

Foto:

Srpska pijanistkinja, manekenka i di-džej Lea Davogić objašnjava kako je upoznala Džuda Loa i posle objavljivanja letnjeg hita "Trebam te" nagoveštava visoke domete u pop muzici



Iako je pre četiri godine prekinula manekensku karijeru da bi se posvetila muzici, nakon promena na modnom tržištu Lea Davogić (33) odlučila je da se vrati u modne vode. Snima kampanje i reklame, nekoliko puta nedeljno nastupa kao di-džej, a nedavno je snimila i prvi singl “Trebam te”.

Pročitajte i Nakon 20 godina, Leni zauzima mesto svoje slavne mame Hajdi Klum!

Foto: Jelena Mitić

 

- Zahvaljujući modelingu proputovala sam svet, upoznala divne ljude, videla neverovatna mesta, naučila jezike, ali onda sam se zasitila. Imala sam 28 godina i odlazila na kastinge sa devojčicama od 14, a pošto nisam želela da mi ljudi iz industrije kažu da sam prestara za taj posao, vratila sam se za Beograd, gde sam ubrzo počela da radim kao di-džej. A onda se odjednom promenila celokupna klima u modi. Više nisu bitni ni kilaža, ni visina, ni fizionomija lica, ni boja kože, niti godine, sada ovaj posao maltene možete da radite do kraja života, kako god da izgledate.

Sposobna da se za potrebe snimanja transformiše iz nežne plave devojke u vamp zavodnicu, svoju pravu prirodu otkriva samo za miks pultom.

Pročitajte i Sindi Kraford - Dve tajne za fantastičnu liniju u šestoj deceniji!

Foto: Jelena Mitić

 

- Mnogo sam izlazila kao mlađa, uglavnom na R&B žurke, i uvek su muškarci puštali muziku. Nije mi padalo na pamet da bih i ja to mogla da radim jednog dana. A onda sam nekim pravim ljudima otkrila svoje želje i sve se promenilo preko noći. Osnove su mi pokazali prijatelji disk-džokeji, a moje je bilo da vežbam i da iskoristim šansu kad mi se pruži. Jedna od prednosti bila je u tome što sam završila muzičku akademiju, pa sam imala predznanje i osećaj za ritam, ali opet, bilo je mnogo tehničkih stvari koje je trebalo da naučim.

Pročitajte i Džud Lou čeka šesto dete

Foto: Jelena Mitić

 

- Radila sam kao model u Kini, u Pekingu, i uveče sam otišla na žurku na kojoj je nastupao bend 2Cellos. Nakon nastupa razgovarala sam sa njima o muzici i samo sam iza sebe čula rečenicu: “Da li ste i vi iz Hrvatske takođe?” Okrenula sam se i shvatila da mi se obraća Džud Lo. Jedan od momaka iz benda mu je otkrio da ja sviram klavir i da posedujem klasično muzičko obrazovanje, pa smo tako započeli razgovor. Tad sam se prvi put srela sa tako velikom zvezdom i bila sam oduševljena koliko je Džud prizeman. Verujem da što ste veća zvezda, to ste normalnija osoba, ali on je najnormalniji čovek na svetu! Neverovatno je šarmantan, a kada smo pričali o muzici, shvatila sam koliko je obrazovan. Sa jednom Ruskinjom razgovarao je o ruskoj književnosti, sve nas je oduševio.  Ceo tekst u našoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading