Kriza u braku Nine Seničar? Manekenka još uvek ne planira povratak u Ameriku

Autor:

01.07.2021 12:15

Foto:

Foto:

Brak Nine Seničar, navodno, je na klimavim nogama, prenose domaći mediji



Atraktivna manekenka Nina Seničar (35) u januaru ove godine odlučila je da se vrati u rodni Novi Sad sa svojom ćerkicom. S obzirom na činjenicu da je godinu dana pre toga, zbog globalne pandemije korona virusa, bila onemogućena da poseti Srbiju boravak u Novom Sadu bio je pravo osveđenje za nju, što možemo zaključiti i po fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Međutim, domaći mediji prenose da se iza njenog produženog boravka u srpskoj Atini krije nešto sasvim drugo. Naime, navodno, njen brak sa Džejom Elisom nalazi se na ozbiljnom testu, te postoje određene nesuglasice zbog kojih je Nina odlučila da sa prijateljima u Srbiji provode više vremena no što je planirala, prenosi portal Pink.

Pročitajte i Dunavska sirena: Nina Seničar pokazala čime raspolaže (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Glavni razlog za ovakve navode jeste činjenica da je uglavnom u ovo doba godine Nina zauzeta obilaženjem egzotičnih destinacija sa svojim suprugom. Takođe, čini se da joj razdvojenost od supruga ne smeta ni najmanje, te sa ćerkicom Norom Grejs uživa u svim čarima grada u kom je odrasla.

Pročitajte i DUGO ČUVANA TAJNA: O čemu Nina Seničar i Eros Ramacoti ne govore

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading