Sestre Mićalović znate kao poznate glumice Slobodu i Draganu, a o trećoj se vrlo malo zna!

Autor:

04.07.2021 13:40

Foto:

Foto:

Sestre Mićalović znamo kao dve poznate glumice, međutim, postoji i treća, Mirjana.



Domaća javnost najpre je upoznala srednju po starosti među sestrama Mićalović. Popularna Sloboda danas, po mnogima, predstavlja jednu od najcenjenijih i najpopularnijih glumica na ovim prostorima, a pre nešto više od pola decenije, dobro utabanom stazom krenula je da korača i njena mlađa sestra Dragana.

O Slobodi i Dragani do danas napisano je mnoštvo tekstova, urađeni su brojni intervjui, a kroz najgledanije domaće TV serije one su svoje mesto pronašle i u milionima domova, ali o najstarijoj sve do danas napiše se tek po koja reč, a s obzirom na činjenicu da se ona ne bavi javnim poslom to i ne čudi.

Naravno, reč je o Mirjani Mićalović koja talentom, harizmom i pojavom ni malo ne zaostaje za svojim poznatim sestrama, međutim, čini se da misterioznoj Mirjani inkognito status i te kako prija.

Dok su Sloboda i Dragana glumački talenat nasledile od pokojnog oca Dragana, Mirjana je izabrala nešto drugačiji put, ipak ostavši u sferi umetnosti, budući da je završila akademiju umetnosti. Dragana je svojevremeno istakla da je stil života njihove najstarije sestre dosta 'normaniji' od onog koji vode ona i Sloboda.

- Ona je završila muzičku akademiju, a radi u EPS. Krneula je nekim 'normalnim' putem, ima dve devojčice. U našoj kući su tri ćerke, imam četiri sestričine, nemamo nijednog dečaka - otkrila je svojevremeno Dragana.

Pročitajte i Dragana Mićalović: Željno iščekujem sunce i morsko plavetnilo

I zaista, Mirjanin život može se okarakterisati kao svakodnevniji od života sestara glumica. Ipak, sa Slobodom se sigurno odlično razume u jednoj stvari - roditeljstvu. Baš kao i poznata glumica, Mirjana takođe ima dve ćerke i srećno je udata. Upravo devojčice danas najbolje povezuju sve tri sestre, budući da Dragana, koja im za sada 'kvari' prosek sa porodičnim statusom, obožava da pričuva svoje sestričine i da sa njima provodi kvalitetno vreme. 

Pročitajte i Potpuni šok: Sloboda Mićalović pomenila lični opis (FOTO)

Iako živi van javne sfere, Mirjanu često možemo videti na fotografijama poznatih glumica koje one svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama. Pomenute fotke najbolje pokazuju prvženost i ljubav koje sve tri, uprkos različitim životnim putevima, neguju i danas.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading