Sergej Ćetković: Ljudi me često mešaju sa OVIM glumcem

Autor:

28.06.2021 17:00

Foto:

Foto:

Sergej Ćetković prepoznatljiv je po svom glasu širom regiona i teško da bi iko mogao da ga "pomeša" sa nekim drugim pevačem



Ali njemu se više puta dogodilo da ga zamene sa jednim glumcem. Izgleda da isto prezime dovodi do permutacija koje su nekada teško zamislive.

Pročitajte i Sergej Ćetković - Tu lekciju nikada nisam zaboravio!

Nemanja Novaković

 

Naime, pošto svoje prezime "deli" sa čovekom, koji je u glumačkom podjednako popularan koliko on u muzičkom svetu, Vojinom, Sergeju se više puta desilo da ga sagovornik pogrešno identifikuje.

Pevač je, na tu temu, ispričao jednu komičnu anegdotu.

Pročitajte i Potresne reči Sergeja Ćetkovića odzvanjaju - Život mora teći dalje!

Instagram jdp

 

- Kad su bile neke telefonske humanitarne akcije, ja se lepo predstavim, ali uvek sa druge strane čujem: "Jao, vi ste divni, onaj poslednji film vam je bio odličan, dali ste svoj maksimum" i samo spuste slušalicu - uz smeh je ispričao Sergej, a onda se prisetio jedne još neverovatnije situacije, gde je zabuna otišla toliko daleko da čak nije pomoglo ni njegovo prisustvo i izgled koji ni malo ne podseća na poznatog glumca.

- Nedavno mi je prišla žena s detetom i kaže ona: "Hajde, sine, stani da te slikam pored čika Vojina". Ja sam stao, slikali smo se, nije bilo potrebe da objašnjavam - prisetio se Sergej za televiziju "Kurir"

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading