Seksi pevačica na odmoru: Milica Pavlović ne skriva atribute!

Autor:

27.06.2021 13:45

Foto:

Foto:

Pevačica Milica Pavlović nema milosti, pa i pored vrele prognoze, dodatno podgreva maštu svojih fanova



I pored radnih obaveza, Milica Pavlović je uspela da ugrabi nekoliko dana za odmor, pa sada uživa na crnogorskom primorju, odakle svoje pratioce oduševljava seksi razglednicama.

Pročitajte i Ekskluzivne fotografije Milice Pavlović sa dečkom oduševile sve!?

Nagađanja o romantičnoj vezi popularne pevačice i Nikolasa Savaljića odavno su u toku, a objavljivanjem fotografija sa istih lokacija, par ih nezvanično potvrđuje. Ali kako bi izbegla potvrdu navodne romanse, pevačica se vešto služi različitim diverzivnim tehnikama.

Pročitajte i Sada je jasno - On je novi dečko Milice Pavlović!?(foto)

Ovoga puta pevačica se poslužila svojim telom kao štitom, pa je provokativnim izdanjem izazvala šok kod svojih fanova.

Milica je pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu, a oni koji su brže došli sebi, nisu propustili da prokomentarišu da je Nikolas pravi srećnik.

Pročitajte i Milica Pavlović - Ponos iznad svega

Pevačica je na sebi imala krem bikini koji je istakao njenu zanosnu figuru, a poze koje je odabirala načinile su značajna temperaturna povišenja.

Pavlović izgleda zaista izazovno u "letnjem izdanju", pa ne čudi što su se komplimenti na njen račun, ali i bračne ponude, samo nizale.

Pročitajte i Milica Pavlović otvorila sezonu kupaćih kostima - Beli bikini za prvo sunčanje (foto)

"Savršena si", "Mlice, nemaš konkurenciju", "Bomba!", "Vrelija od leta", "Udaj se za mene, ženo mog života", "Kakva riba", "San mnogih muškaraca", neki su od komentara.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading