Tata Dragane Dabović najviše se obradovao vesti o pojačanju u porodici: Đed šampion!

Autor:

26.06.2021 20:00

Foto:

Foto:

Dok s nestrpljenjem iščekuje rođenje drugog deteta, glumica Dragana Dabović objašnjava koju taktiku je primenila kako bi četvorogodišnjoj kćerki Bjanki objasnila da joj uskoro stiže najbolje društvo



Glumica Dragana Dabović (33) u osmom je mesecu trudnoće i uskoro će na svet doneti sina. Šarmantna Novljanka, koju je šira publika upoznala u serijama “Na terapiji” i “Vojna akademija”, otkriva da je vest o trudnoći dočekala sa ogromnom radošću i uzburkanih emocija. Drago joj je što je ispunila veliku želju četvorogodišnje kćerkice Bjanke.  

- Deca su najveći blagoslov koji nekom može da se desi. Ceo život želim veliku porodicu jer sam odrasla u takvoj, i ne mogu da zamislim kako bi bilo da Bjanka ostane jedinica. Nisam joj rekla prva tri meseca, iz predostrožnosti, čuvala sam tu informaciju dok nismo sazrele i beba i ja. Nikada neću zaboraviti lavinu emocija kad sam joj otkrila da čekam bebu. Ne da se opisati. Poslednju godinu žarko želi brata ili sestru, govori kako ne želi sama da se igra, a tome doprinosi i to što je moja sestra pre tri meseca dobila drugu bebu. Bjanka je stalno ponavljala kako hoće svoju bebu, da “nikad ne ode iz kuće”. Videćemo da li će tako biti i kad joj se rodi najrođenije.

Pročitajte i Ćerka Dragane Dabović oduševljena pojačanjem u porodici: da nikad ne ode iz kuće!

Snežana Mandić

 

Strah u podrumu Dragana potiče iz velike porodice, ima dve starije sestre, Ivanu i Maju, sa kojima neguje izuzetan odnos. Sve ih je obradovala vest o prinovi, posebno njihovog tatu Dragana.

- Malo je reći da su svi bili oduševljeni, a moj tata je đed šampion, uskoro će dobiti sedmo unuče. Veoma je vezan za nas kćerke, kao i mi za njega. Sa svakim unučetom ima poseban odnos, on je njihov autoritet ali i cirkusant. Vrlo je specifičan deda i unuci ga obožavaju.

Porođaj očekuje s velikim nestrpljenjem i ne boji se, pošto je kroz sve to već prošla s Bjankom. 

- Strah je za mene generalno nepoznanica, nisam plašljiva žena. Biće kako treba da bude, s verom da će biti najbolje moguće.

Najvažnije joj je da decu nauči da vole.

- Želela bih da oni sami budu ljubav, da budu iskreni i vole svim srcem i sebe i sve oko sebe, kao i svaki svoj hobi i profesiju kojom se budu bavili.

Pročitajte i Dragana Dabović uživa u blagoslovenom stanju, prinovi se najviše obradovala ona?

Snežana Mandić

 

Priznaje da joj posao ne nedostaje previše jer je dugo radila i u ovoj trudnoći.

- Mnogo više mi je nedostajao posao prošle godine, kad su nam pozatvarali pozorišta. Sad sam igrala u teatru do početka šestog meseca, a seriju sam snimala i u sedmom. Zapravo, trudničku pauzu imam tek mesec dana. Željna sam pozorišne igre i posla, zbog mera koje su bile na snazi prošle godine.

Komentari. (0)

Loading