Neočekivano

Šeron Stoun iznenadila komentarima o koleginici: mnogo sam bolja od nje!

Autor:

25.06.2021 17:45

Foto:

Foto:

Šeron Stoun kritikovala je koleginicu Meril Strip, te na zaista neobičan način otkrila svoje mišljenje o sledećoj ulozi pomenute glumice.



Popularna glumica Šeron Stoun pokrenula je žustru raspravu na društvenim mrežama, a sve zbog komentara na račun Meril Strip. Šeron nije birala reči kada je komentarisala svoju koleginicu, zbog čega je određeni broj publike negativno reagovao na njeno izlaganje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

Naime, ona je u intervjuu za portal 'Everything Zoomer' istakla da ne rauzume zbog čega se toliko buke diže kada se pomene Meril Strip. Šeron tvrdi da postoji mnogo glumica koje takođe zaslužuju tu pažnju, te koje su jednako dobre kao Meril, a da nikada nisu dostigle slavu i prznanja koja uživa pomenuta glumica.

- Kažete Meril i svi padate na pod - počela je Šeron, te nastavila:

- Mnogo sam bolji negativac od Meril i sigurna sam da bi to i ona rekla. Ona ne bi bila dobra u 'Niskim strastima' ili 'Kazinu'. Ja sam bolji izbor. I ja to znam. I ona to zna.

Pročitajte i Izlazi nova verzija "Niskih strasti": nikad viđene seksi scene Šeron Stoun i Majkla Daglasa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

Šeron je istakla i da je sistem postavljen tako da se svi ostali takmiče sa oskarovkom, te istakla da je to jednostavno ono što Holivud radi ženama.

- Posao je tako koncipiran da bi svi trebali da zavidimo i divimo se, jer je samo Meril ta koja je dobra. I onda bi svi trebalo da se takmičimo protiv nje. Mislim da je ona neverovatno divna žena i glumica. Ali iskreno, mislim da postoje i druge glumice koje su jednako talentovane kao ona. Cela ikonografija Meril Strip je deo onga što Holivud radi ženama.

Nakon toga, Stounova je navela glumice za koje smatra da su u rangu Meril.

Pročitajte i Surovo iskrena Šeron Stoun: Ko god vam kaže da izgled nije važan vas laže!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

- Viola Dejvic je apsolutno ravna Meril Strip. Ema Tompson, Džudi Dejvis, Olivija Kolman, Kejt Vinslet - ispričala je ona.

Na internetu se nakon ovog razgovora pojavio komentar koji tvrdi da je Šeron ovim izjavama zapečatila svoju karijeru. Međutim, nakon toga usledio je niz drugih komentara koji su stali u odbranu glumice, te istakli da je potpuno upravu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading