Ćerka Dragane Dabović oduševljena pojačanjem u porodici: da nikad ne ode iz kuće!

Autor:

22.06.2021 22:35

Foto:

Foto:

Dok s nestrpljenjem iščekuje rođenje drugog deteta, glumica Dragana Dabović objašnjava koju taktiku je primenila kako bi četvorogodišnjoj kćerki Bjanki objasnila da joj uskoro stiže najbolje društvo.



Glumica Dragana Dabović (33) u osmom je mesecu trudnoće i uskoro će na svet doneti sina. Šarmantna Novljanka, koju je šira publika upoznala u serijama “Na terapiji” i “Vojna akademija”, otkriva da je vest o trudnoći dočekala sa ogromnom radošću i uzburkanih emocija. Drago joj je što je ispunila veliku želju četvorogodišnje kćerkice Bjanke.  

Pročitajte i Dragana Dabović uživa u blagoslovenom stanju, prinovi se najviše obradovala ona?

Snežana Mandić

 

- Deca su najveći blagoslov koji nekom može da se desi. Ceo život želim veliku porodicu jer sam odrasla u takvoj, i ne mogu da zamislim kako bi bilo da Bjanka ostane jedinica. Nisam joj rekla prva tri meseca, iz predostrožnosti, čuvala sam tu informaciju dok nismo sazrele i beba i ja. Nikada neću zaboraviti lavinu emocija kad sam joj otkrila da čekam bebu. Ne da se opisati.

- Poslednju godinu žarko želi brata ili sestru, govori kako ne želi sama da se igra, a tome doprinosi i to što je moja sestra pre tri meseca dobila drugu bebu. Bjanka je stalno ponavljala kako hoće svoju bebu, da “nikad ne ode iz kuće”. Videćemo da li će tako biti i kad joj se rodi najrođenije.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom izdanju magazina Gloria!

magazin Gloria

 

 

Komentari. (0)

Loading