Ponosan otac

Dženifer Lopez emotivnim rečima obeležila Dan očeva: voleću te zauvek!

Autor: Vanja Vladičić

21.06.2021 21:35

Foto: Phillip Faraone/Getty Images via Guliver

Otac Dženifer Lopez vrlo retko se pojavljuje u javnosti, a pevačica posebno vodi računa da svoju porodicu drži što dalje od radoznalih objektiva paraca, međutim ovog puta napravila je izuzetak.Širom sveta, nedavno je obeležen Dan očeva. Brojne svetske zvezde sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelile su fotograifje sa svojim očevima, a ovom trendu nije odolela ni Latino diva, Dženifer Lopez, koja je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija sa ocem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Dženifer, koja se nedavno našla u žiži javnosti zbog obnovljene romanse sa Benom Aflekom, sa javnošću je podelila dve fotografije, a jedna od njih otkrila je i kako je njen otac izgledao u mladosti, te je sada jasno od koga je Džej Lo nasledila svu lepotu. Osim toga, očigledno je koliko je figura oca bitna u njenom životu, te da je upravo zbog svojih roditelja pevačica postala ono što je danas - jedna od najboljih u svom poslu.

Pored pomenutih fotki, Dženifer je objavila i izuzetno emotivan opis, koji je oduševio njene obožavaoce.

Pročitajte i Više nema šale: Džej Lo i Ben Aflek se javno ljube! (Foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Tata, ne postoje reči kojima bih opisala koliko mi značiš. Voleću te zauvek. Srećan Dan očeva svim očevima širom sveta koji su uvek bili tu za svoje mezimice. Vi ste neophodni i voljeni i više nego što možete da zamislite. Danas slavimo Vas - napisala je Džej Lo.

Pomenuta objava izazvala je brojne reakcije, a uglavnom su svi bili oduševljeni specijalnom vezom koju pevačica deli sa svojim ocem.

Komentari. (0)

Loading