Aleksandra Prijović i Anastasija: Vrelo žensko veče i provod do zore!

Autor:

21.06.2021 13:15

Foto:

Foto:

Pevačice Aleksandra Prijović i Anastasija Ražnatović dokazale su da je konflikt između njih dve bio prolazna stvar, te da je prijateljstvo jače od spletkarenja



Ražnatović je istakla da je sve to bio nesporazum napravljen od strane drugih ljudi, a da su sve rešile pošto su porazgovarale i shvatile da zapravo ne postoji problem u njihovom odnosu.

Da ne bi sve ostalo samo na rečima, svoje pomirenje dokazale su i fotografijama, na kojima se vidi da su drugarice i te kako dobar tandem, a posebno kada je noćni provod u pitanju.

Pročitajte i Retko kada možete da je videti u ovom izdanju - Anastasija Ražnatović iznenadila obožavaoce!

Instagram

 

Pevačice su se shodno vrelim letnjim noćima obukle prilično lagano, te su na jedan beogradski splav došle u izazovnim izdanjima.

Pročitajte i Anastasija Ražnatović o Cecinoj vezi - Nemam prava da se petljam u njenu sreću!

Instagram

 

Obe su odabrale bele odevne kombinacije s akcentovanim dekolteom. Aleksandra je u svom maniru koketirala sa stilom smerne devojke, te odabrala košulju raskopčanih dugmića, dok se Anastasija opredelila za nešto elegantniji pristup, pa je prošetala u korsetu koji je istakao njene grudi.

Pročitajte i Što je ovo uradila - Put Aleksandre Prijović od smerne devojke do SM zavodnice

Instagram

 

Instagram

 

Čini se da su devojke baš uživale u provodu sa društvom, a sudeći po njihovim objavama na društvenim mrežama, prilično su bile zadovoljne i svojim izgledom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading