Kakav obrt: Vlado Georgiev stigao pred matičara pa rekao "NE"!

Autor:

19.06.2021 22:45

Foto:

Foto:

Vlado Georgiev i njegova partnerka upoznali su se tokom snimanja spota za njegovu pesmu "Iskreno". Otpočeta romansa se prekinula, ali su njih dvoje rešili da pokušaju još jednom



Pevač i kompozitor Vlado Georgiev bira da svoju emotivnu vezu sa 15 godina mlađom Milicom Samardžijom ne eksponira u javnosti, čak se u početku svojski trudio da potpuno sakrije svoju partnerku, stoga su detalji njihovog odnosa rezervisani samo za njih. Ipak, pevač nam je jednom prilikom otkrio šta je za opstanak njihove veze primarno.

Pročitajte i Vlado Georgiev - Zna se ko je gazda u mojoj kući

Ata Images

 

- Moja žena meni odmah kaže šta joj nije po volji i od mene odmah dobije odgovor. U toj iskrenoj, brzoj komunikaciji imamo harmoniju. Odmah se objasnimo oko svega. Svako odlaganje bi vodilo u pogrešnom smeru. Ne trpamo stvari pod tepih- izjavio je Vlado.

Njih dvoje godinama žive zajedno, ali venčani list se ne nalazi među njihovim dokumentima.

Da čin venčanja ne shvataju previše ozbiljno potrudili su se da dokažu pre pet godina.

Naime, bio je Vladov 40. rođendan, a njih dvoje su rešili proslavu obave na posve neuobičajenom mestu.

Pročitajte i Vlado Georgiev - Tatina mezimica voli brzu vožnju (foto)

Ata Images

 

Oni su, naime, prijatelje odveli u opštinsku zgradu, te su svi pomislili da se par odlučio da "stane na ludi kamen".

Međutim, na vrhuncu ceremonije venčanja, kada matičar mladencima postavlja sudbonosno pitanje, ovo dvoje je dalo odgovor koji se vrlo retko da. Rekli su "Ne".

Kako se ispostavilo venčanje je bilo lažirano - osmišljeno radi zabave i zasmejavanja prijatelja, a moguće i kao duhoviti odgovor na pitanje koje se parovima često postavlja - "Kad će svadba?".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading