Skroz podetinjila: Ceca skakala na trambulini (Foto)

Autor: Gloria.rs

17.06.2021 14:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ceca skače sa unukom na trambulini, a njena ćerka Anastasija se pita: "Ko je ovde beba?"Skakanje na trambulini je jedan od najefikasnijih, najzdravijih i najzabavnijih oblika vežbanja, što zna i pevačica Ceca, koja se celo jedno popodne zabavljala u dvorištu skačući sa svojim omiljenim "drugarom" za igru, unukom Željkom.  

A kako se igraju baka i unuk, koji je nedavno napunio godinu dana, zabeležila je Cecina ćerka Anastasija. 

Instagram

 

- Ko je ovde beba, zapitala se Anastasija, snimajući majku koja je sve vreme imala osmeh od uva do uva, dok je skakala sa malenim Željkom.

Osim unuka, pevačica je ovih dana imala još nekoliko razloga za sreću. Nedavno je proslavila rođendan, a dan nakon zabave koju je priredila za najbliže prijatelje i porodicu, lepe vesti stigle su joj i sa instagrama

Instagram

 

Vrlo aktivna na ovoj društvenoj mreži Ceca je uspela da "uđe u krug milionera", tačnije da postane jedna od nekoliko domaćih javnih ličnosti koja ima sedmocifreni broj pratilaca na instagramu. 

Inače, pevačica je još pre nekoliko godina stekla više od milion pratilaca na fejsbuku, a jedna je od malobrojnih koja može da se pohvali time da je milion ljudi prati na jutjubu. 

Instagram

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading