Sindi Models konačno progovorila o ćerki: Mi smo najbolje drugarice

Autor:

16.06.2021 13:16

Foto:

Foto:

Ivana Stamenković, nekadašnja članica grupe Models, za Gloriju otkriva zašto se nakon osam godina ponovo vratila u muzički studio, čemu planira da se posveti u narednom periodu i da li se konačno pomirila sa odlukom suda da ćerka Petra pripadne ocu.



Nakon osam godina, Ivana Stamenković Sindi, na nagovor jedanaestogodišnje kćerke Petre, vraća se u muzički studio. Već je spremila dve pesme, treća je na putu.

I to nije sve. U naletu kreativne energije, aktivnije je počela da se bavi svojom drugom velikom ljubavlju - dizajniranjem odeće.

- Kada mi je oduzeto dete, što je bio najteži period u mom životu, apsolutno sam prestala da se bavim muzikom. Išla sam godinama na sud i bila potpuno posvećena toj borbi. Zbog toga sam napravila veliku pauzu u karijeri, čini mi se da sam poslednju pesmu snimila pre sedam-osam godina, ispričala je ona. 

Iako Sindi smatra da majka nikad ne može da se pomiri sa činjenicom da joj je dete oduzeto, pevačica je sada u dobrim odnosima sa bišim suprugom.

- Sada su regulisani odnosi između bivšeg supruga i mene. U korektnim smo odnosima zbog Petre, koja je sad već velika devojčica i sve je mnogo lakše nego ranije. Vreme koje provodimo zajedno je kvalitetno, družimo se, pričamo o svemu. Mi smo kao dve najbolje drugarice, izgradile smo divan, blizak odnos koji će, verujem, s vremenom postati još bolji, otkrila je ona za naš magazin.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading