DOČEK UZ VATROMET

Šampioni najlepše slave kod kuće: Kako se prvi reket sveta veselio u Beogradu (FOTO)

Autor:

15.06.2021 11:21

Foto:

Foto:

Najbolji teniser sveta doputovao je u Beograd samo na dva dana, i u restoranu na Novom Beogradu proslavio je sa porodicom osvajanje trofeja u Parizu



Žurka u čast Novaka Đokovića, najboljeg tenisera planete, organizovana je sinoć u restoranu “Novak” na Novom Beogradu. Slavlje, dan posle Noletove pobede na Rolan Garosu, organizovao je njegov otac Srđan Đoković koji je sa suprugom Dijanom stigao u restoran dva sata pre šampiona.

Pročitaj i Sve pršti od emocija: Kako je Jelena Đoković Novaku čestitala titulu

Đoković je na proslavu stigao nešto iza 22 sata. Dovezao se sam svojim automobilom, a bio je obučen u elegantnu belu kombinaciju.

Ata Images

 

Sa sobom je nosio repliku pariskog trofeja. Već dok je izlazio iz automobila, masa je skandirala “Đoković Novak, jedan je Đoković Novak”.

Za dobru atmosferu pobrinuo se trubač Dejan Petrović sa svojim bendom. Trubači su na dočeku zasvirali “Bože pravde” a gosti su napravili špalir za Đokovića.

Pročitaj i Noletu pohvale sa svih krajeva sveta! Impresionirani su današnjom igrom!

Nole je sve vreme bio sa ocem Srđanom, majkom Dijanom i bratom Đorđem, a ni ovoga puta nije mogao da se oslobodi zagrljaja sa mamom koja ni ovoga puta nije krila sreću zbog novog sinovljenog uspeha.

Ata Images

 

Kada je nebo iznad Novog Beograda osvetljeno vatrometom, u Novakovu čast, prisutni na veselju su zapevali: “Veseli se, srpski rode...”, a Novak im se pridružio proslavljajući 19. gren slem titulu.

Ata Images

 

Pogledajte fotografije sa slavlja u Novaku čast.

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading