Pomirenje na pomolu

Kejt Midlton spremna da pruži ruku pomirenja: jedva čekam da je sretnem!

Autor:

11.06.2021 19:00

Foto:

Foto:

Oglasila se Kejt Midlton, a ako je suditi po njenoj izjavi, deluje da je pomirenje u britanskoj kraljevskoj porodici na pomolu



Odnosi u kraljevskoj porodici od sada već čuvenog 'Megzita' i odlaska Harija i Megan sa dvora poprilično su napeti. Međutim, deluje da je rođenje Lilibet, ćerke Harija i Megan na pragu da izgladi porušene porodične odnose.

Gettyimages

 

Kejt Midlton (39) nije krila oduševljenje zbog rođenja malene Lilibet, a tokom posete školi u Kornvolu za G7 samit, jedno od neizbežnih pitanja bilo je i ono o njenoj nećaki, na šta je Kejt sa širokim osmehom odgovorila:

- Želim joj sve najbolje, jedva čekam da je sretnem. Još se nismo srele, ali nadam se da će se to uskoro desiti - istakla je vojvotkinja.

Pročitajte i Kejt Midlton i princ Vilijam proslavili deset godina braka - Jedan detalj ukrao svu pažnju! (video)

Profimedia

 

Kejt je takođe otrkila da nije imala prilike da je vidi ni putem video poziva, kada su Megan i Hari ćerkicu predstavljali kraljici Elizabeti II. Međutim, Kejt i njen suprug Vilijam postarali su se da njihovi pokloni stignu na adresu Lilibet.

Interesantna je i činjenica da jećerka Harija i Megan, Lilibet Dajana Mauntbaten-Vindzor prva američka državljnka, koja je svojim rođenjem automatski postala kandidat za britanski tron. Kako prenose britanski mediji, beba koja je rođena 4. juna imaće dvojno državljanstvo, američko i britansko.

Pročitajte i Kejt Midlton preplašena! Princ Vilijam rešio da uradi ovo!

Gettyimages

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading