Iznenađujuće

KONAČNO! Poznat pravi razlog rastanka Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza!

Autor:

08.06.2021 20:30

Foto:

Foto:

Rastanak Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza šokirao je svetske medije. Čarobna ljubavna priča u trenutku se pretvorila u košmar, a koji su zapravo razlozi takvog razvoja događaja?



Njihov život delovao je savršeno. Ni jednim potezom doskorašnji par nije pokazivao znakove krize, a ipak, u trenutku čitava stvar se ugasila. Dženifer i Aleks objavili su da stavljaju tačku na svoju vezu, a njihova dugo očekivana veridba otkazana je.

Mnogo je spekulacija o razlozima kraja, međutim, čini se da su ipak sitnice te koje su presudile njihovoj ljubavi. 'Tiha voda breg roni', glasi stara izreka, a čini se da je slična situacija bila i u odnosu Dženifer i Aleksa, neprimetno, sitne nesuglasice i na prvi pogled bezazlena neslaganja uspele su da sruše, po mnogima jednu od najstabilnijih veza na holivudskom nebu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Navodno, bivši partneri imali su pregršt problema koji su, kada su ih sabrali sve, predstavljali nepremostiv problem.

- Bila je pod stresom tokom poslednjih nekoliko meseci s Aleksom, delom zbog problema koje su imali, a delom i zato što je osećala da su njen status i reputacija bili ugroženi. Oboje su hteli zajedno da izgrade brend, ali stiglu su do tačke kada se jednostavno više nisu mogli dogovoriti o načinu trošenja novca - otkrio je neimenovani izvor za hrvatsko izdanje magazina Story.

Isti izvor rekao je i da se Džej Lo s novim-starim partnerom, Benom Aflekom, oseća dosta opuštenija, što ne čudi, s obzirom da ih povezuje ista industrija.

Pročitajte i Kao u dobra stara vremena: Ben Aflek i Džej Lo zagrljeni u noćnom provodu! (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Razmišljaju oko svih mogućih partnerstava, samo nebo im je granica. Sve je u pronalaženju zajedničke tačke i održavanja odnosa. Tako su srećni što su ponovo zajedno - govori izvor, te dalje objašanjava da je Dženifer neočekivano brzo prebolela rastanak, dok Aleks i dalje tuguje.

- Ne može da prihvati da je ona krenula napred nakon samo nekoliko dana. Oseća se izdano na neki način te sada sumnja da ga je Dženifer zapravo varala sa Aflekom i da njih dvoje nisu počeli da se druže nakon njihovog prekida, već je sve počelo još tokom njihove ljubavne veze - objasnio je izvor blizak Aleksu.

Pročitajte i Dženifer Lopez drži za ruku bivšeg dečka, kako će na to reagovati Ben Aflek? (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod)

Zaista, kada se osvrnete na dostupne informacije i fotografije Dženifer i Aleksa ništa nije upućivalo na probleme o kojima se sada govori, međutim, deluje da velike zvezde imaju velikih problema kada treba da naprave balans između posla i ljubavi. Upravo to, čini se, bila je tačka pucanja, što i ne čudi, s obzirom na vreme u kome živimo, gde su ljudi zaboravili da sreću, zapravo čine male stvari, te da je za ljubav potrebno malo.

Komentari. (0)

Loading