Na ovo niste navikli: Severina objavila izazovnu fotku i iznenadila sve!

Autor:

08.06.2021 17:35

Foto:

Foto:

Severina iznenadila izazovnom fotkom. Pevačica nije navikla svoje obožavaoce na ovakve fotografije, neki su je prihvatili s oduševljenjem, dok su neki mišljenja da je ipak preterala.



Pevačica Severina Kojić važi za jednu od najatraktivnijih dama na domaćoj sceni. Njena savršena figura i neverovatna harizma prepoznatljivi su širom Balkana.

Severina iznenadila izazovnom fotkom!

Severina je izuzetno aktivna na društvenoj mreži Instagram, zbog čega ne čudi mnoštvo fotografija koje podeli sa svojim obožavaocima. Ovog puta ipak, napravila je izuzetak, s obzirom na činjenicu da su fotke uglavnom elegantne i odmerene, poslednja koju je objavila itekako odskače.

Pročitajte i Severinina seksi razglednica sa Maldiva! Igor nije s njom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Naime, u pitanju je niz fotografija koje je Severina objavila iz luksuznog apartmana na Maldivima, sa prelepim pogledom na more. Na prvi pogled ništa ne deluje čudno. Severina pozira u kadi, pokazujući savršenu figuru u belom bikiniju, međutim poslednja fotka otkriva nešto više. Na pomenutoj fotografiji, Severina je odlučila da se reši gornjeg dela bikinija, te je leđima okrenuta kameri, napravila izuzetno izazvono fotografiju.

Fotke su za kratko vreme prikupile veliki broj sviđanja i komentara, koji su uglavnom bili dobri, ali bilo je i onih koji su komentarisali da je ipak malo preterala, a šta vi mislite?

Anketa

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Baca

11.06.2021 09:21

Baš odmerene...nisu navikli...naravno u pitanju su fotke, video zapisi su već druga stvar...