Što je ovo uradila: Put Aleksandre Prijović od smerne devojke do SM zavodnice

Autor:

07.06.2021 11:50

Foto:

Foto:

Pevačica Aleksandra Prijović često se pojavljivala u stilu "devojke iz komšiluka", nikada ne prikazujući previše, činilo se da svoj nastup zasniva na vokalnim sposobnostima i energiji



Iako je u početku svoje karijere nastojala da se predstavi kao smerna i fina devojka, čini se da je Aleksandra Prijović rešila da promeni imidž za 180 stepeni. 

Pročitajte i Aleksandra Prijović u zagrljaju opasnog frajera, šta će na to reći Filip?

Foto: Ata Images

 

Pevačica je uvek imala svedene stajlinge, a čak ni oni za nastupe nisu mnogo odudarali od svakodnevnih kombinacija. No, sada je rešila da krene drugim pravcem, te je za nastup odabrala kombinaciju koja bi se, najblaže rečeno, mogla nazvati provokativnom.

U kožnom korsetu, minijaturnom crnom šorcu i veoma izazovnim čizmama, Aleksandra je uspela da potpuno rasplamsa maštu svim svojim fanovima na društvenim mrežama, gde je i objavila fotografiju ovakvog izdanja.

Pročitajte i Filip Živojinović doneo nečekivanu odluku, kako će na to reagovati njegova surpuga?

Iako je dobila dosta pohvalnih komentara, bilo je i onih koji smatraju da je Aleksandra malo preterala, pa je zaličala na domino dame, za koje se obično vezuje ovakav stil oblačenja. No, svakako se odvažila na hrabar potez, a da li će nastaviti da dominira na ovaj način, ostaje da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Kika

07.06.2021 19:16

Ona bas i nema facu za ovakvo oblacenje kao sto ni Dragana Mirkovic nikada nije bila. One treba da budu ono sto one jesu i prema tome da se oblace. Daleko bi bila lepsa i izazovnija u nekoj romanticnoj haljini cvetnog dezena.