Sofija Milošević: Nažalost, Luka mi ne udeljuje komplimente!

Autor:

05.06.2021 12:45

Foto:

Foto:

Manekenka Sofija Milošević nedavno je zablistala u haljini koju je sama dizajnirala na jednom modnom događaju. Čekajući da stigne njen partner, fudbaler Luka Jović, ona je otkrila neke detalje iz njihove emotivne veze



Manekenka i dizajnerka Sofija Milošević otkrila je da ona i njen izabranik Luka Jović vrlo često javne događaje posećuju odvojeno. Navela je primer utakmica, koje, kako kaže, vrlo retko posećuje, te ne insistira ni da on posećuje, one koja ona preferira, npr. modne događaje.

Pročitajte i Velika promena Sofije Milošević - Da li se Luki dopada?

Ata Images

 

Kako su mnogi komentarisali njenu savršenu liniju, manekenka je priznala da godinu i po dana nije vežbala, ali da pazi na ishranu, te da je svoju kilažu vratila na 58 kg, istu brojku na kojoj je bila pre trudnoće.

Obasipana komplimentima osvrnula se na to kako stoje stvari po tom pitanju što se tiče njene jače polovine, te da li je Luka lak na lepim rečima.

- Ne, nažalost, nije - rekla je Sofija.

Pročitajte i Sofija Milošević - Zanosno telo u kupaćem kostimu

Ata Images

 

Manekenka je otkrila kako se ona i Luka snalaze u ulozi roditelja.

- Kada je reč o odgajanju našeg sina, Luka je mnogo pribraniji, dok sam ja sam preosetljiva i čim sin krene da plače ja sam alarmirana. Aleksej je malo razmažen, ali to neće dugo da traje jer ja ne volim razmaženu decu. Smatram da moj sin mora da ima radne navike, a to ne može da ima ako je razmažen. Ne želim da misli da može da dobije sve na tacni, već da mora da stvara u životu - rekla je manekenka, prenosi Kurir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading