Vojin Ćetković: Stavili su me da spavam pored toaleta, nisam znao šta me je snašlo!

Autor:

02.06.2021 20:00

Foto:

Foto:

Vojin Ćetković je, kao i mnogi, bio dužan da služi vojni rok. Iz vojske je poneo uspomene, neke i ne tako lepe, a muku mu je olakšao legendarni Bata Živojinović



Snimanje prve sezone popularne serije "Porodično blago" završeno je u jesen 1998. godine. Negde u to vreme glumac Vojin Ćetković, koji je s ulogom Branda bio tek na početku utiranja svog puta i demonstriranja talenta, dobija poziv za obavezno odsluženje vojnog roka u kasarni u Baru.

Pročitajte i Vojina Ćetkovića i njegovu suprugu porede sa ovim čuvenim parom - Čast mi je što nas upoređuju sa njima!

Luka Šarac

 

- U vojsku su me ispratili Nebojša Glogovac i Dragan Nikolić, koji mi je dao 100 maraka da popijem nešto. Seo sam na avion i stigao u kasarnu u deset uveče. Stavili su me da spavam pored toaleta, nisam znao šta me je snašlo. Oko mene su bili klinci od 17-18 godina, svi su bili deset godina mlađi od mene. Moj pretpostavljeni je bio moje godište - priseća se popularni glumac, prenosi "srbija24".

Međutim, samo nakon tri meseca, na njegovo veliko iznenađenje, Vojin dobija premeštaj za Beograd.

Bio je šokiran kada mu je komandir saopštio da prelazi u Beograd, jer uopšte nije tražio nikakav premeštaj. Nije znao zbog čega ga sele za tamo, ali je spakovao stvari i krenuo za Srbiju. Posle par dana saznao je da mu je premeštaj sredio Bata Živojinović. Tada mu je čuveni glumac rekao:

Pročitajte i Tužna ispovest sina legendarnog glumca Bate Živojinovića - Od oca sam se oprostio putem video poziva!

Mirko Tabašević

 

- Znam koliko je mladom glumcu i čoveku teško da bude godinu dana bez posla. Prebacio sam te da možeš uporedo i da radiš.

Budući da je Bata Živojinović mladog glumca video kao svog naslednika, jer je izuzetno cenio njegov glumački talenat i s obzirom da su se dodatno zbližili igrajući u pomenutoj seriji, ne čudi da je Bata, poznat po svom velikom srcu, u tajnosti učinio veliku stvar za Vojina, mladog glumca sa karijerom u povoju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading