Neizmerna radost u domu Dičić: Nina Janković oduševila supruga dirljivim gestom! (foto)

Autor:

02.06.2021 10:45

Foto:

Foto:

Nina Janković i Mateja Dičić imaju razloga za slavlje. Supružnici proslavljaju sedmu godišnjicu braka, a povodom toga Nina je odlučila voljenom suprugu da priredi iznenađenje.



Jedan od najskladnijih parova na sceni, Nina i Mateja uživaju u sedam godina dugom braku, ispunjenom ljubavlju, razumevanjem i srećom. Supružnici su se nedavno, ostvarili u ulozi roditelja po drugi put, kada je na svet došla preslatka devojčica Ivanka. Ekskluzivne fotografije po izlasku iz porodilišta imali ste priliku da vidite na našem portalu, a primetno je bilo da su roditelji neizmerno srećni prinovom.

Instagram

 

Iako su relativno mlad par, njihova ljubav postala je prepoznatljiva u domaćoj javnosti, a iako mnogi tvrde da se ljubav s vremenom smanjuje, Nina Janković i Mateja Dičić pravi su primer da ona zapravo s vremenom samo jača.

Nina Janković i Mateja Dičić slave sedam godina braka!

Povodom godišnjice braka Nina je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s Matejom, ispod koje je napisala:

- Ne znam da li je 'Tek 7 godina' ili 'Već 7 godina braka'... znam samo da je ljubav sve jača, a porodica veća - poručila je glumica uz zaljubljeni emotikon.

Pročitajte i Moja mala devojčica: Emotivna posveta Nine Janković ćerki (foto)

 

 

Čestitke oduševljenih obožavalac ali i prijatelja nizale su se jedna za drugom, a Nina se na svaku od njih zahvalila, te je istu objavila na svom Instagram storiju.

Komentari. (0)

Loading