Iznenađujuća situacija

Misteriozni dečko poručio Lidiji Vukićević: Molićeš ti mene za ljubav!

Autor:

29.05.2021 18:45

Foto:

Foto:

Udvarač Lidije Vukićević odlučio se na izuzetno hrabar potez, međutim situacija je eskalirala a popularna glumica ostala je zatečene događajem.



Iako je zagazila u šestu deceniju života Lidija Vukićević zaista izgleda fenomenalno, zbog čega konstantno udvaranje snažnijeg pola ne čudi. Međutim, katkad se dogodi da opsednuti obožavaoci pređu granicu pristojnog, tada situacija postaje neprijatna.

Kako otkriva neimenovani izvor za Star, glumica je navikla na takve situacije, ipak, oni najuporniji, uprkos njenoj mirnoj i staloženoj prirodi, čak i nju izbace iz takta.

Pročitajte i Ko bi rekao da ima 58 godina: Lidija Vukićević otkrila previše

- Lidiji se udvaraju i stariji i mlađi, zaista, a ona izgleda kao i pre 20 godina i možda još bolje. Navikla je da ima brdo udvarača, ali nedavno je imala neprijatno iskustvo jer je fan koji je godinama unazad opsednut lepom glumicom maltene napao. Lidiji on redovno piše, hvali je, na kom god da je događaju on se pojavi da bi se slikao sa njom, i ona je kao i prema svima bila jako ljubazna. Inače, Lidija je jedna od retkih glumica koja voli da komunicira sa fanovima, ona i na ulici stane sa svima, slika se, zato je svi i vole, mnogo je prijatna. Čak i kad joj nije dan, na njoj to ne možete da primetite - otkriva pomenuti izvor te nastavlja detaljnije opisuje sporni događaj:

- Sedela je u bašti jednog kafića kada se pojavio taj fan koji je opsednut njome. On ima tridesetak godina, ali mu to nije bila prepreka da je startuje. Prišao je njenomo stolu i zamolio je za sliku, na šta je ona uz osmeh pristala.

Pročitajte i Lidija Vukićević ne prestaje da iznenađuje: Kleopatra je ponovo u Egiptu

Ništa nije slutilo da će se sve zakomplikovati, ali opsednuti fan je imao drugačije planove.

- Međutim, nakon toga je seo za sto pored njenog i sve vreme joj dobacivao da je voli, da je zaljubljen u nju, na šta se ona samo smeškala. A onda je dečko ustao i bez pitanja seo za njen sto. Prvo ga je ljubazno zamolila da ustane, ali nije želeo. Tada je malo grublje odreagovala, ali on i dalje nije želeo da se skloni. Konobar su primetili da se nešto dešava i odmah su reagovali, a glumica je ostala zatečena, jer je momak kada je odlazio od stola počeo da plače i da više kako će jednog dana ona njega da moli za ljubav. Bili su svi zatečeni - zaključuje izvor.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading