Miodrag Miki Krstović Beograd zamenio selom na obali Dunava!

Autor:

28.05.2021 17:20

Foto:

Foto:

Miodrag Miki Krstović, poznati glumac, koji uprkos godinama i dalje aktivno učestvuje u projektima u Beogradskom dramskom pozorištu, doneo je odluku da Beograd zameni Tekijom.



Poznati glumac Miodrag Krstović koji u Beogradskom dramskom pozorištu ima sjajnu ulogu u predstavi „Cement Beograd“ o kojoj priča ceo grad, danas je u emisiji „Kec na jedanaest“ na televiziji K1 otkrio i nešto više o svom privatnom životu. 

Televizija K1

 

Sa velikom radošću govorio je o svojoj kući u Tekiji na Dunavu. 

- Šalim se pa kažem da je meni vikendica u Beogradu. Moja devojka Ivanka, odnosno moja supruga i ja, živimo 230 kilometara odavde. Na Dunavu. Tamo je toliko divno da se to rečima na može opisati. To je nacionalni park. Kupili smo zemlju i sve sagradili. Mislio sam u jednom trenutku da ću se potpuno tamo preseliti i da ću se profesionalno baviti ribolovom, ali sada mislim da bi to bila pogrešna odluka. Bilo bi mi dosadno. Otišao bih u autizam. Meni je bog dao dar i ja sam dužan da ga delim i da mu tako za taj dar vratim – kazao je glumac Bošku i Aleksandri

Pročitajte i Premijera restaurirane "Lepote poroka" okupila legende domaćeg filma (foto)

Televizija K1

 

Iako u prirodi uživa, raduje se svaki put i kada dolazi u Beograd

- Dođem uvek dan pred predstavu i mnogo se radujem. Što ću igrati u pozorištu, videti se sa prijateljima. Ali, radujem se i kada se vraćam natrag. Beograd nije isti grad u odnosu na onaj koji ja poznajem. Živimo u haotičnom vremenu – kazao je poznati glumac na K1. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading