Tužna ispovest Olivere Katarine: Trovali su me, jedva sam se spasla!

Autor:

26.05.2021 22:30

Foto:

Foto:

Tužna ispovest Olivere Katarine uzdrmala je domaće medije. Pevačica je 42 godine ćutala o nemilom događaju, a sada je odlučila da otvori dušu.



Čuvena glumica i pevačica prisetila se nemilog događaja tokom putovanja duž Crnogorskog primorja. Njen život tada je više puta bio ugrožen, ali je te 1979. godine jedva izvukla živu glavu.

- Tog leta nakon razornog zemljotresa u Crnoj Gori plovila sam duž jadranske obale brodom koji je pristajao u raznim mestima gde sam održavala koncerte. Bila je to mini-turneja od sedam dana. Posadu na brodu su činili Hrvati. Nakon svakog obroka koji sam pojela nisam se osećala dobro i znala sam da mi nešto stavljaju u hranu. Shvatila sam da nešto nije u redu i da me ustaše truju! U tim trenucima sam bila preplašena, nisam znala šta da radim - prića Olivera za Hit.

Gloria

 

Pevačica i glumica ističe da je prava zavrzlama počela kada joj je posada otkrila kakve su im namere.

- Sećam se da me je jedan kuvar uhvatio za ruku, odvukao na pramac broda i rekao mi da su ulovili veliku zverku. Ta zverka sam bila ja! Istog momenta mi se sledila krv u žilama. Čak i sada mi je neprijatno da se sećam toga - podseća se Olivera Katarina.

U tim trenucima bilo joj je najvažnije da ostane pribrana, a čim su stigli u Herceg Novi, ona je odlučila da reaguje.

- Čim smo stigli u Herceg Novi, skočila sam sa broda da bežim koliko me noge nose. Ostavila sam sve stvari, baš ništa nisam podnela! Jurilo me je nekoliko njih. Trčala sam kroz grad i sećam se da sam prolazila pored mnogo porušenih kuća od zemljotresa. Stigla sam do trga u centru grada i počela da vičem: 'Upomoć, ubiće me ustaše!' . - priseća se Olivera, te otkriva da ju je u tim trenucima sreća pogledala.

Pročitajte i Olivera Katarina: Neću da se vakcinišem

Gloria

 

- Spasli su me neki ljudi i odmah su me odveli u vojnu bolnicu u Herceg Novom. Provela sam tamo nekoliko sati. U međuvremenu su javili mom suprugu Miladinu Šakiću šta mi se dešava. On je odmah avionom iz Beograda došao u Crnu Goru i vratio me u Srbiju - zaključila je glumica.
 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Lola

28.05.2021 06:59

Nije joj dobro...od uvek,sada narocito