Devojke su poludele za njim, a brat Davida Damiana zasenio je i osvajača Evrovizije! (foto)

Autor:

26.05.2021 21:15

Foto:

Foto:

Brat Davida Damiana do skoro bio je potpuna misterija, no kako je David osvojio muzički festival Evroviziju, o njemu i njegovoj porodici neuporedivo više se piše.



Sa nepune 22 godine Damiano pobrao simpatije širom sveta, te napravio ogorman uspeh osvajanjem prestižnog takmičenja Evrovizija. Godinama se na sceni nije pojavio muškaraca o kom pripadnice nežnijeg pola ne prestaju da raspravalju. Frontmen grupe Maneskin, koja je ove godine zasela na tron Evrovizije, svojim izgledom harizmom i energijom napravio je pravu pometnju.

Na društvenim mrežama, nakon finalne večeri, neprestano kruže njegove fotografije, te se komentariše da neodoljivo podseća na glam rokere iz nekih prošli vremena, a svi obožavaoci saglasni su u jednom - Damiano je pravo osveženje na muzičkoj sceni.

Pročitajte i Ljubavna priča iza kulisa Evrovizije: Kako se boriti protiv seksi konkurencije?

Gettyimages

 

Većina žena, kada ih pitate šta ih toliko privlači ovoj rok zvezdi, rećiće vam da ima ono nešto, te da se razlikuje od većine. Muškarac koji obožava crnu senku, nalakirane nokte, cipele s potpeticom i odeću s leopard printa preko noći postao je seks simbol za koji ludi hiljade žena širom sveta.

Njegova energija, stil i izgled pomeraju granice predrasuda. Nije ga sramota da gradom prošeta u ženskoj odeći ili razmenjuje nežnosti s kolegom iz benda pred milionima gledalaca.

Pročitajte i Počela borba za muzički tron! "Otvori se" počinje veliko finale 64. Evrovizije

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacopo David (@poppodium)

No, kako je mladi umetnik Damiano ima i brata, koji neodoljivo podseća na njega. Indentičan stil, vitka figura, duga kosa i šarmantan pogled prvo su što primetimo kada pogledamo Jacopo Davida. O njemu trenutno ne postoji mnogo informacija, poznato je samo da već neko vreme uživa u ljubavi sa misterioznom italijankom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacopo David (@poppodium)

Komentari. (0)

Loading