Evo šta krije Iva Štrljić: Najintimnije ne delim ni sa kim!

Autor:

30.05.2021 14:00

Foto:

Foto:

Uverena kako je društvo mnogo surovije prema devojkama koje nisu udate ili u vezi, glumica Iva Štrljić otkriva kako zbog toga pojedinci misle da mogu svašta da joj kažu i urade ne bi li obezvredili njene uspehe



Iako je na javnoj sceni prisutna dve decenije, glumica Iva Štrljić (43) nikada u javnosti nije pokazala nijednog svog partnera. Objašnjava da društvo zna da bude surovo prema devojci koja je sama, mnogo surovije nego prema udatim, pa čak i razvedenim ženama. 

Pročitajte i Iva Štrljić nikad izazovnija - Nećete ostati ravnodušni na vrelo izdanje naše glumice (foto)

- Za sve ove godine ono najintimnije nikad nisam delila sa ostatkom sveta - kaže Iva, koja je za ulogu u seriji “Igra sudbine” dobila nekoliko priznanja. - Tako mi više prija, to je deo mog stila življenja, vaspitanja, rekla bih i neke otmenosti, jer je takvo ponašanje, verujem, suptilno i damsko. Možda sam specifična, ali ni prijateljicama se ne poveravam, ne rasipam svoj život na kafama i za stolovima u restoranima. Uplitanje okoline u odnos dvoje ljudi nikad nije dobro i može da poremeti sve one fine niti koje su se ispreplele između njih.

Glumica ne želi da odgovori ni na pitanja da li je trenutno emotivno ispunjena, srećna, zaljubljena, viđa li se sa nekim.

- O tome ne pričam ni sa ljudima koje poznajem celog života - jasna je Iva i ističe da su čak sve ljubavne priče u njenim knjigama izmišljene, nikad lično proživljene: - Nisam nikada pisala o sebi u svojim romanima. Neke od emocija jesu doživljene i utkane u moje junakinje, ali sama dešavanja ne.

Pročitajte i Iva Štrljić rešila misteriju - Ovo pitanje je dugo mučilo javnost

Jakov Simović/Gloria

 

Otkriva nam i da se nikad nije oprobala u zajedničkom životu s partnerom.

- Dvoje koji se vole mogu imati vrlo lep i skladan odnos čak i da zauvek žive odvojeno. Ako je fizička distanca natopljena ljubavlju, onda može samo još više da pojača ono najlepše među ljudima. I obrnuto, ako blizina nije potkovana strašću ili nežnošću, ljubav se gasi, odnos počinje da žulja. Treba negovati udobne zagrljaje sa partnerom, one koji ne mogu da se potroše.

Pročitajte i Savršenu liniju Iva Štrljić pripisuje čvrstom karakteru, a za doručak preferira ovaj slatkiš

Ata Images

 

Nikada joj nije bio potreban muškarac da bi se osećala kompletnom, ali priznaje da bi joj u nekim životnim situacijama bilo lakše da je imala supruga.

- Društvo zna da bude surovo prema devojci koja je sama, mnogo surovije nego prema udatim, pa čak i razvedenim ženama. Javnost će uvek napadati devojku koja se sama bori za sebe, na najružnije načine će pokušati da je sputa jer iza nje ne stoji niko ko bi je mogao zaštititi. Kad je žena sama, misle da svašta mogu da joj kažu, urade, da mogu da obezvrede njene uspehe jer ona nema ni muža, ni bivšeg muža, pa da taj otužni svet pred muževima ustukne i preplaši se. Često sam u životu želela samo to da me neko zaštiti. Ozbiljno je herojstvo izdržati sve to i ostati dostojanstven, zbog čega sam veoma ponosna na sebe.

  Ceo intervju pročitajte u našoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading