Ekskluzivne fotografije Milice Pavlović sa dečkom oduševile sve!?

Autor:

20.05.2021 13:10

Foto:

Foto:

Milica Pavlović i Nikolas Saveljić već neko vreme glavna su tema domaćih medija, a spekulacije o njihovoj ljubavi podgrejale su nedavne fotografije.



Milica Pavlović jedna je od najatraktivnijih pevačica na ovim prostorima, međutim svoj privatan život drži pod velom misterije i vrlo retko o istom priča. Svojevremeno, pevačica je izjavila da je u životu zapravo imala samo jednu vezu, koja i nije bila ozbiljna. 

Međutim, nedavno smo pisali o spornim fotografijama nje i mladića, za koga se sumnja da je u emotivnoj vezi s pevačicom, a sada je ekipa Paparaco lova uspela da snimi nove kadrove Milice Pavlović i Nikolasa Saveljića, pomenutog momka.

Youtube Screenshot

Milica Pavlović (prva devojka s leva), Nikolas Saveljić (prvi momak s leva)

Ko je zapravo Nikolas Saveljić?

Mladić poreklom iz Crne Gore sin je proslavljenog crnogorskog fudbalera Niše Saveljića i majke Dijane. Nikolas se pre nekoliko godina odselio u Ameriku, kako bi nastavio školovanje, a nakon završetka studija počeo je da igra vaterpolo u jednom od lokalnih klubova. 

Početkom aprila nagađanja o njihovoj vezi su postala još intenzivnija, s obzirom na činjenicu da su se u isto vreme našli na primorju. Oboje su konstantno objavljivali fotografije sa odmora, a radoznali obožavaoci postavili su pitanje - kada će se, konačno, fotografisati zajedno? Međutim tada se sve završilo samo na nagađanjima.

Pročitajte i Sada je jasno: On je novi dečko Milice Pavlović!?(foto)

Youtube Screenshot

 

Ovog puta, radoznali objektivi fotografa uhvatili su Milicu i Nikolasa kako ulaze u stan pomenute pevačice, a nedugo zatim u pratnji vozača uputili su se ka aerodromu, kako bi Milica ispratila mladog vaterpolistu u Crnu Goru. Podsećanja radi, Milica je u proteklih mesec dana dva puta putovala u Crnu Goru, te ostajala po nekoliko dana.

Nakon što su stigli na aerodrom Nikola Tesla, Saveljić je svoje stvari izvadio iz automobila, a s obzirom na činjenicu da se zaista trudi svoju privatnost da sačuva u svoja četiri zida, ne čudi činjenica što Milica nije napuštala svoj automobil. Kako su zadnja stakla na istom zatamljena, nije bilo moguće videti da li je pozadi zaista ona. Ipak, ko bi se vozio u njenom auto, ako ne ona? Fotografija na kojoj se mladić pozdravlja sa nekim na zadnjem sedištu takođe govori za sebe.

Pročitajte i Milica Pavlović - Ponos iznad svega

Ni Milica ni Nikolas za sada se nisu javno oglasili o navodima, a da li će nakon ovog materijala ipak odlučiti da je besmisleno skrivati ljubav, ili zaista među njima nema ničega videćemo u narednih nekoliko meseci.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading