Ekskluzivne fotografije glamurozne proslave Bogdanovog rođendana: jedan detalj ukrao svu pažnju!

Autor:

19.05.2021 12:45

Foto:

Foto:

Rođendan Bogdana Srejovića danas je glavna tema u domaćim medijima. Pogledajte kako je protekla glamurozna zabava!



Od kada se u javnosti pojavila informacija o njihovoj romantičnoj vezi, Bogdan i Ceca vrlo često tema su domaćih medija. Ovog puta povod je bio rođendan Cecinog izabranika, koji je on proslavio u društvu najbližih prijatelja u jednom od eminentnih beogradskih restorana. 

Ataimages

 

Bogdan Srejović juče je napunio 38. godina, svoj divan dan upriličio je veseljem sa svojim najbližima uz bogatu trpezu u bašti restorana. Skupocena proslava protekla je u savršenom raspoloženju, te su svi prisutni uživali.

Najviše pažnje i ovog puta privukla je Bogdanova devojka, Svetlana Ražnatović koja se tokom veselja nije odvajala od Srejovića, te je širokim osmehom pokazala da zaista uživa u ljubavi sa svojim partnerom. No, pored nje još jedan detalj koji je oduševio sve bio je zaljubljen pogled Bogdana upućen Ceci.

Pročitajte i Bogdan Srejović u zagrljaju Anđelke Prpić, šta će na to reći Ceca? (foto)

Ataimages

 

Važan datum Ceca je upriličila elegantnim stajlingom i isfeniranom puštenom kosom, te diskretnim asesoarom. Osim pevačice proslavi su prisustvovali i njena sestra Lidija sa suprugom, snajka Bogdana, ćerka Anastasija, te Bogdanovi najbliži prijatelji.

Fotografija govori više od hiljadu reči - ovog puta zaista je tako, a u nastavku pogledajte kako je protekla proslava:

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Ana

19.05.2021 23:11

Ceco igledas mataro pored njega, bolje starijeg kao sto si i sama, onda ces uz takvog izgledati mladje. Ovaj covek vise prilici generaciji tvoje kcerke i snajke.

persida

20.05.2021 23:38

stara si za njega, neprilici ti