Trenutak kada je Jelena Karleuša znala da je srce poklonila pravom!

Autor:

15.05.2021 18:30

Foto:

Foto:

Iako su jedan od najpoznatijih domaćih parova, malo ko zna kako je zapravo njihova romansa počela.



Bračni par Karleuša-Tošić jedna je od omiljenih tema domaćih medija. Mnogo puta supružnici su svoje mesto pronalazili na naslovnim stranama, a razlozi su bili različiti, međutim primetno je da se svaki njihov postupak detaljno analizira.

Ipak, ova priča nešto je drugačija od ostalih, a tiče se njihovog prvog poljupca. Naime, dobro je poznato da je Duško još kao 16-godišnjak bio lud za pevačicom, ali malo ko zna kako je romansa dugačka 13 godina zapravo počela.

Ata Images

 

- Sa 16 godina prešao je u OFK Beograd. Naknadno sam saznala od njegovih drugara iz OFK da je ta sobica u kojoj je on živeo bila oblepljena mojim posterima. Na kraju balade, on se oženio ženom sa postera i napravio joj dvoje dece. To je divna, dirljiva priča - otkrila je svojevremeno Karleuša domaćim medijima.

Prvi poljubav Jelene i Duška dogodio se ispred Karleušine kuće na Bežanijskoj kosi u autu, dok su se sa radija čuli taktovi dobro poznate pesme 'Pogledi u tami'. Jelena je jednom prilikom rekla, da je baš u tom trenutku znala da je poklonila srce pravom.

Pročitajte i Jelene Karleuša nakon vakcinacije oštro poručila: Oni su jedna mala, nebitna grupa ljudi!

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Kad me je prvi put poljubio, znala sam da je poseban. Stvarno nije fraza i patetika. I da se ne lažemo, imao je sve predispozicije za idealnog - lep, mlad, zgodan, zelenook, talentovan, perspektivan... A ja sam bila dovoljno mudra da to prepoznam i dovoljno srećna da zavoli baš mene - ispričala je pevačica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading