iznenađujuće

Zbog ove lepotice su se rastali Petar Grašo i Danijela Martinović? (foto)

Autor:

15.05.2021 13:50

Foto:

Foto:

Nova devojka Petra Graša - zvuči kao bajka, međutim nedavno to je zaista postala realnost. Jedan od najstabilnijih brakova na domaćoj sceni rastao se zbog misteriozne devojke koja je osvojila Petrovo srce?



Vest o rastanku Petra Graše i Danijele Martinović neprijatno je iznenadila javnost u regionu, obzirom na činjenicu da su važili za jedan od najskladnijih brakova na sceni duže od dve decenije.

Nedelju dana nakon vesti o krahu ljubavi, mediji u regionu došli su do saznanja da je za 'probleme u raju' kriva misteriozna devojka koja je osvojila srce Petra Graše. Nova devojka navodno, jeste poznati slovenački enolog Sonja Erčulj koja je i direktor marketinga u kompaniji "Puklavec Family Wines". 

Par je viđen da u dobrom raspoloženju uživa uz vino na večeri u malom mestu Dobrepolju.

Nakon što su mediji često počeli da povezuju zgodnog pevača sa lepom poznavateljkom vina, na navode se oglasila i atraktivna plavuša Sonja. 

Facebook screenshot

 

- Istina je da poslovno sarađujemo, ali nikako nismo povezani privatno. Ovo je malo mesto i puno se tračari. To je zato što ljudi ne razumeju šta znači poslovna saradnja – rekla je za slovenački “Žurnal24”.

Grašo je inače veliki ljubitelj vinarija, koje je često posećivao što privatno što poslovno.

Pročitajte i Prvo oglašavanje Danijele Martinović nakon kraha veze s Petrom Grašom: Ljubav ne odustaje!

 

 

Facebook screenshot

 

Podsetimo, Grašo i Danijela nakon više od dve decenije ljubavi na istu su odlučili da stave tačku. Povodom toga medijima se još uvek nisu obratili.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Mima

16.05.2021 09:54

Nije joj ni do kolena . Petru srecno