Pet godina duga tajna veza Severine Kojić "Stidljivo je ušla kod mene"

Autor:

16.05.2021 14:00

Foto:

Foto:

Severina Kojić ne voli da eksponira svoj ljubavni život u javnost, ali on je, uprkos njenim nastojanjima, izazivao mnogo pažnje i radoznalosti



Kako su hrvatski mediji svojevremeno pisali jedan dobro poznati muškarac bio je Severinina prva ljubav. Ispostaviće se kasnije i zlatna karika za njenu karijeru. A kako je ovaj odnos zaista izgledao ostaće između pevačice i Zrinka Tutića.

Pročitajte i Severina se biranim rečima obratila ovoj osobi - Snimak oduševio javnost!

 

 

Pre nekoliko godina mogli smo ga videti kao jednog od članova žirija šoua "Superljudi", a uspešni muzički producent uputio je Severini primedbu koja je dala vetar u leđa njenoj karijeri.

- Nakon raskida s njenom muzičkom kućom, Severina je gotovo stidljivo došla u Croatia Records i uz kafu rekla: "Zašto mi ne bismo sarađivali?". Tad sam izrekao rečenicu za koju mislim da je bila presudna za njen dalji rad na estradi – da Severina treba da raskrsti sa svojim devojačkim stilom – ispričao je on jednom prilikom.

Pročitajte i Severina - Ne opterećujem se time šta pišu o meni

 

 

On je tada istakao da je smatrao da pevačica treba da izgleda zrelije, odnosno da više ne bude devojčica i devojka već žena.

Pročitajte i Severina Kojić - Aleksandar me čini vrlo ponosnom i srećnom

Ata Images

 

- Severina devojka treba da se pretvori u Severinu ženu i to je ona apsolutno shvatila. Ona je darovita pevačica koja svojom energijom, zračenjem, izgledom i ekspresijom osvaja ljude – ispričao je on pre nekoliko godina za Nacional.

Pročitajte i Severina objavila provokativnu fotku - Razdvojenost od supruga joj i te kako prija (foto)

Ata Images

 

Nijedno od njih dvoje nikad nije ni potvrdilo ni demantovalo glasine o vezi, ali se o njoj dugo šuškalo i pisalo. Navodno, par je čak pet godina bio u tajnoj ljubavi.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
rade

16.05.2021 20:31

Po**rem se na vas i Severinu sme**,objavite demokratski.