Bogdan Srejović u zagrljaju Anđelke Prpić, šta će na to reći Ceca? (foto)

Autor:

12.05.2021 23:25

Foto:

Foto:

Bogdan Srejović u zagrljaju glumice Anđelke Prpić ovih dana glavna je tema domaćih medija. Sporna fotografija nastala je davno, a pitanje koje svi postavljaju jeste - kako će Ceca reagovati na pomenutu sliku?



Ljubav Bogdana Srejović i Svetlane Ceca Ražantović podigla je mnogo prašine u domaćim medijima. Kako to obično biva kada vas vide kraj jedne od najpoznatijih domaćih pevačica, mediji su temeljno istražili sve o prethodnom životu Cecinog izabranika. Ubrzo se saznalo sve o Bogdanovoj ljubavi sa sadašnjom devojkom Saše Kovačević, Zoranom Tasovac, kao i svi detalji prethodnih ljubavi.

Međutim, čini se da je pripadnicima sedme sile jedna promakla jedna izuzetno interesantna fotografija, koja sada kruži društvenim mrežama. Naime, reč je o fotografiji gde Bogdan uživa u zagrljaju glumice Anđelke Prpić, ali i brojnih prijatelja.ž

Pročitajte i Anđelka Prpić i mladi voditelj uživaju u parku

Instagram

 

Kako prenosi portal Svet, veza između Anđelke Prpić, koja svakom ulogom ostvaruje sve veći uspeh, i Cecinog dečka je Dario Prpić, koji Bogdana zna još iz školskih dana.

Stara fotografija, ovih dana kruži društvenim mrežama, a više nego očigledno je, da je reč o momentu, zabeleženom tokom velikog slavlja, te verujemo da Ceci neće smetati. Društvo su im pravili i Dario, Anđelkin bivši suprug, kao i voditeljka i glumica Marijana Mićić.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading