Poseban zahtev Monike Beluči: Da li će joj Sloboda i Vojin ispuniti želju?

Autor:

12.05.2021 19:45

Foto:

Foto:

Monika Beluči odmor u Čortanovcima već je dogovorila sa Slobodom i Vojinom, međutim jednim zahtevom iznenadila je domaću javnost.



Vest o dolasku Monike Beluči u Čortanovce u goste Slobodi i Vojinu Ćetkoviću oduševio je domaću javnost. Poznato je da čuvena italijanska glumica neguje prisne odnose sa pomenutim parom, te njen dolazak u Srbiju ne predstavlja preveliko iznenađenje, ipak, velika je privilegija ugostiti divu kakva je Monika.

Međutim njihov zajednički odmor neće se završiti na obali Dunava. Monika je naime, izrazila veliku želju da poseti i Trebinje, grad u Bosni i Hercegovini, gde je sa Slobodom pojedine kadrove za film 'Na mlečnom putu'.

- Monika je rado prihvatila Slobodin poziv da je poseti u njenoj kući na obali Dunava u Čortanovcima. Rekla je da će doći u Srbiju čim joj to obaveze dozvole, ali Bobi je pomenula da bi rado otišla i u Trebinje, gde su zajedno snimale neke kadrove filma 'Na mlečnom putu' - Otkrio je dobro obavešten izvor za 'Informer'.

Osim toga, Sloboda planira Moniku da upozna s još nekim znamenitostima Beograda, te želi da italijanskoj glumici naša zemlja ostane u lepom sećanju.

Pročitajte i Monika Beluči: odmor u Čortanovcima kod Voje i Bobe

- Sloboda je obećala da će joj ispuniti želju, pogotovo što i sama voli da ode u Trebinje. Ukoliko Monika bude mogla da ostane desetak dana, Sloboda će joj pokazati i brojne znamenitosti Beograda. Planira da je odvede i na Kalemegdansku tvrđavu, ali i u Skadarliju. Upoznaće je i sa čarima domaće kuhinje, a na meniju će biti neizostavni ćevapi i šljivovica. Sloboda želi da Monika iz Srbije ode puna lepih utisaka - zaključio je pomenuti izvor.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Perica

14.05.2021 22:05

Naći će neko mesto Palma za obe. Uz probrane goste a La Jutka.

Zoca

08.06.2021 14:05

Lupas Perice , k'o Maksim po diviziji, sto bi rekli nasi stari.