Aleks Rodrigez ne može da prihvati novu vezu Dženifer Lopez: Šokiran je!

Autor:

12.05.2021 18:15

Foto:

Foto:

Aleks Rodrigez uznemiren je zbog vesti o navodnom pomirenju Dženifer i Bena, a nedavne fotografije dodatno su podgrejale ove navode.



Svega mesec dana prošlo je od iznenadnog rastanka Dženifer Lopez i Aleksa Rodrigeza, a latino diva već je nastavila dalje. Naime, nakon spekulacija da je obnovila ljubav sa Aflekom, Dženifer i Ben fotografisani su zajedno u kolima, dok su se navodno vraćali sa jednog sastanka. Fotografije su se munjevitom brzinom proširile, a bivši bejzbol igrač bio je izuzetno potresen nakon što je iz medija saznao o vezi njegove bivše verenice.

Svojevremeno Dženifer Lopez i Ben Aflek važili su za jedan od najatraktivnijih parova u Holivudu, a obzirom na trenutna dešavanja, deluje da strasti među njima nisu potpuno isčezle. Cela situacija dobrano je potresla Aleksa.

- Šokiran je što je već krenula dalje - navodi izvor za E!News, te dodaje da ga je ovo saznanje toliko pogodilo da joj je poslao i poruku o svojoj uznemirenosti.

- Zaista je mislio da će moći da reše probleme i ponovo budu zajedno - nastavio je pomenuti izvor, koji je insistirao da ostane anoniman, te nastavlja: - Pokušava da se nađe s njom, ali ona je veoma gruba prema njemu - zaključio je izvor.

Pročitajte i Dženifer Lopez zavodljivim pokretima uz poznate taktove oduševila muškarce! (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

S druge strane, latino diva odlično je podnela iznenadni rastanak, te se potpuno posvetila porodici, a čini se i oživljavanju starih uspomena. Nedavno, Dženifer je nastupala na koncertu VAX LIVE, kao jedna od glavnih izvođačica, a prisutan je bio, niko drugi do Ben Aflek, s kojim je pevačica nakon nastupa otišla i na večeru, izveštavaju strani mediji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Majat

12.05.2021 21:39

Ne znam kako im se uopšte da da raskidaju i traže nekog novog u tim godinama!? I sama sam sredovečna žena i kad bih sad morala tražiti nekog novog, lepo bih se obesila.