Milica Todorović poslala poruku Petru Strugaru nakon vesti o novoj bebi!

Autor:

11.05.2021 18:30

Foto:

Foto:

Oglasila se Milica Todorović, nakon saznanja da je njen bivši partner Petar Strugar postao otac, pevačica je poslala jasnu poruku!



Prethodne noći odjeknula je vest da je popularni glumac Petar Strugar postao otac po drugi put. Misteriozna devojka navodno se porodila sinoć. Glumac je vešto sakrio istinu, te javnost nije znala ni da treuntno uživa u ljubavi, a da je Petrova izabranica u drugom stanju nikome nije padalo ni na pamet.

Luka Šarac

 

Obzriom na to da je njegova poslednja veza koja je poznata javnosti bila sa atraktivnom pevačicom Milicom Todorović, te da se nakon njihovog rastanka spekulisalo da je razlog preljuba. Domaći mediji kontaktirali su pevačicu želeći da čuju njen komentar, na šta je ona kratko poručila:

- Čestitam! Nek je beba živ i zdrav - rekla je Milica za Story.rs, pokazavši da među njima nema 'zle krvi'.

Miloš Nadaždin, Petar Đorđević

 

Podsećanja radi, Petar Strugar potvrdio je navode o porođaju njegove izabranice, te je kratko prokomentarisao za Blic:

- Da tačno je da sam dobio drugog sina. Srećan sam i uživam u tome. To je sve što ću reći na ovu temu - Istakao je Strugar, kome očigledno situacija u kojoj je njegov život daleko od radoznalih bliceva fotoreportera prija. Svoj mir pronašao je kraj misteriozne devojke, a da li će se i skrastiti kraj nje ostaje nam da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading